H Ζυθοποιία: Η Krombacher Brewery Bernhard Schladeberg Gmbh & Co. ιδρύθηκε το 1803 και, εδώ και πολλές γενιές, παραμένει στα χέρια της οικογένειας Schademberg. Mέσω της συνεχούς εξέλιξης και ανάπτυξης, ο ηγετικός της ρόλος στην γερμανική αγορά παραμένει αδιαμφισβήτητος, μέχρι σήμερα, ενώ τα προϊόντα της εξάγονται σε 48 διαφορετικές χώρες. Όλα ξεκίνησαν το 1722 όταν ο Fresenius, ένας επιθεωρητής ορυχείων, ξεκίνησε την αναζήτηση πολύτιμων μετάλλων στους πρόποδες του βουνού Rothaar. Σε αυτήν την δασική περιοχή με την πυκνή βλάστηση (που, μέχρι τότε, ήταν διάσημη για τις πηγές της) ανακάλυψε κάτι που είχε πολύ μεγαλύτερη αξία από τα ορυκτά που αναζητούσε: το μοναδικής ποιότητας νερό που ανάβλυζε από την πηγή του χωριού Krombach! Το ίδιο εκείνο νερό που, στη συνέχεια, θα αποτελούσε την βάση για την τεράστια επιτυχία των προϊόντων της ζυθοποιίας Krombacher. Και είναι γεγονός ότι η μοναδική γεύση της Krombacher Pils βασίζεται, πάνω από όλα, στο φρέσκο, καθαρό -και απαλλαγμένο από μεταλλικά στοιχεία- νερό στο οποίο βασίζεται η συνταγή της, με αποτέλεσμα να απουσιάζει παντελώς, από τη γεύση της, κάθε “μεταλλική” χροιά.

Η Μπύρα: Η αποκαλούμενη ως το Μαργαριτάρι της Φύσης αποτελεί μια από τις καλύτερες μπύρες της εποχής μας! Μία μπύρα ανώτερης ποιότητας η οποία, χάρη στο ξεχωριστό άρωμά της και τα εξαιρετικά υλικά από τα οποία παράγεται (δίστιχο καλοκαιρινό κριθάρι, αρωματικός λυκίσκος Hallertau και φρέσκια μαγιά μπύρας, καλλιεργημένη από την ίδια την Krombacher) αποτελεί τη μάρκα με τις υψηλότερες πωλήσεις μέσα στην Γερμανία. Η παρασκευή της ακολουθεί αυστηρά τον Γερμανικό Νόμο Αγνότητας του 1516 και η συνταγή της αποτελεί, εδώ και πολλά-πολλά χρόνια, ένα επτασφράγιστο μυστικό. Μία “γερμανική”, στον χαρακτήρα της, ποιοτική μπύρα που διακρίνεται για την ξεχωριστή, ευχάριστη αίσθηση ελαφράς πικράδας που αφήνει στο στόμα αλλά και για την εντυπωσιακή "πληρότητα" που χαρακτηρίζει το άρωμά της.

ΤύποςPilsner
ΧρώμαΞανθό
Αλκοόλ4.8 %
ΖυθοποιίαKrombacher Privatbrauerei Kreuztal
ΠροέλευσηΓερμανία
Reviewsratebeeruntappd

 

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!