Μια γεύση από Ολλανδία είναι κρυμμένη στο Μοσχάτο. Μία μπυραρία που δεν ακολουθεί πιστά την αγαπημένη αυτή χώρα του Βορρά μόνο στο μενού, αλλά και στην εσωτερική διακόσμηση. Μην εκπλαγείτε που είναι σαν να μπαίνεις σε μια μικρή γειτονιά του Άμστερνταμ. Είσαι στο σωστό μέρος, μόνο που οι τοίχοι είναι φτιαγμένοι κατ’ εικόνα και ομοίωση της χαρακτηριστικής αυτής αρχιτεκτονικής. Ένας μοναδικός χώρος για να απολαύσετε μεγάλη ποικιλία μπύρας, από 10 βαρελίσιες και 70 ετικέτες.

Στην L.draft Beer street δημιουργήθηκε ένας μοναδικός χώρος που θα σας ταξιδεύει σε γραφικά σοκάκια και θα παραπέμψει σε τρυφερές θύμησες. Εικόνες συνοδευόμενες από μουσικές αποχρώσεις του τότε και του σήμερα γίνονται διαχρονικό συνονθύλευμα που γαληνεύει. Όσο για τους ιδιοκτήτες, ανοίγουν μια μεγάλη αγκαλιά σε όλες τις παρέες που επιθυμούν να δοκιμάσουν εξαιρετικές γεύσεις δυτικής κουζίνας και να χαλαρώσουν, απολαμβάνοντας δροσερή μπύρα από κάθε γωνιά του κόσμου. Επίσης το καλό φαγητό και η δροσερή μπύρα πρέπει να συνοδεύονται και από καλή μουσική. Γι' αυτόν το λόγο η μπυραρία φιλοξενεί κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, Live bands και φυσικά αρκετές εκπλήξεις με γνωστούς καλλιτέχνες! Τώρα που ανοίγει ο καιρός, μπορείτε αν θέλετε να απολαύσετε την παγωμένη μπύρα σας κάτω από δροσερά φυτά, σε μία cosy αυλή που βρίσκεται στο πίσω μέρος του καταστήματος.
ΔιεύθυνσηΚοραή 30, Μοσχάτο
Τηλέφωνο2109483135
website facebook foursquare
360 Virtual Tour


Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!