Οι αυξημένες υποχρεώσεις και η συνεχής μάχη με τον χρόνο μας υποχρεώνουν να στραφούμε, χωρίς απαραίτητα να το επιθυμούμε πάντα, σε γρήγορες και απλοϊκές επιλογές στην καθημερινότητα μας και όχι μόνο και για αυτό οι τεχνολογικές λύσεις μεσουρανούν! Όπως καταλαβαίνετε η παρασκευή σπιτικής μπύρας, η οποία βέβαια αποτελεί κυρίως hobby το οποίο δεν θα έπρεπε να δεσμεύεται απο χρονικούς περιορισμούς, δεν ξέφυγε απο το επιχειρηματικό μυαλό κάποιον οι οποίοι ανακάλυψαν γρήγορους τρόπους ώστε να απολαύσει η παρέα σας μπύρα απο τα χεράκια σας (λέμε τώρα!) σε χρόνο dt. Η αλήθεια είναι ότι παρουσιάζω το άρθρο καθαρά για λόγους ενημέρωσης και ο συγκεκριμένος τρόπος ούτε με εκφράζει αλλά και ούτε θεωρώ ότι μπορεί να αντικαταστήσει την μαγεία της οικοζυθοποίησης! Και για να ρεφάρω, στα επόμενα άρθρα για σπιτική μπύρα θα δώσω έμφαση στους υπόλοιπους (αντρικούς) τρόπους παραγωγής!

Το Beer Machine είναι ένα μοναδικό σύστημα μικροζυθοποιίας για το σπίτι με το οποίο μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και απλά σπιτική μπύρα μόνο με φυσικά συστατικά. Στην αρχική συσκευασία θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε την πρώτη σας μπύρα, θα χρειαστεί να προσθέσετε μόνο νερό. Η διαδικασία παρασκευής μπύρας με το Beer Machine είναι πολύ πιο απλή σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σύστημα και σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε την δική σας μπύρα και να την απολαύσετε με την παρέα σας μέσα σε μόλις περίπου 10 ημέρες. Το Beer Machine είναι ένα πολύ ξεχωριστό και πατενταρισμένο σύστημα με πλεονεκτήματα που δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο προϊόν παρασκευής μπύρας. Το CO2 παράγεται με φυσικό τρόπο κατά την διάρκεια της ζύμωσης. Ο σωστός έλεγχος αυτής της διαδικασίας που επιτυγχάνει το Beer Machine σας δίνει το πλεονέκτημα μέσα σε μόλις 7 – 10 μέρες να μπορείτε να απολαύσετε φρέσκια μπύρα με φυσική ενανθράκωση.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα πλεονεκτήματα του The Beer Machine:

Όλα σε ένα: Η αρχική συσκευασία του The Beer Machine περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε την πρώτη σας μπύρα. Απλά, προσθέστε νερό!
Ποικιλία: Με το Beer Machine μπορείτε να παρασκευάσετε διάφορα είδη μπύρας ανάλογα με το γούστο σας, όπως: Gold Lager, Czech Pilsner, Canadian Rer Lager, Honey, Nut Brown ale, Viena κλπ.
Εξατομίκευση: Φτιάξτε την μπύρα σας ακριβώς με το τρόπο που σας αρέσει: με περισσότερη ή λιγότερη ενανθράκωση, βαριά ή ελαφριά δημιουργώντας τη δική σας γεύση.
Φυσικά συστατικά και ζυθοποιία φιλική προς το περιβάλλον: To προϊόν που παράγει το Βeer Machine είναι από 100% φυσικά συστατικά χωρίς κρυφές συντηρητικές ουσίες. Επίσης, η διαδικασία ζυθοποιίας ελαχιστοποιεί το τεράστιο οικολογικό αποτύπωμα που προκαλείται από την παραγωγή βιομηχανικής μπύρας όπως τη μεταφορά και τα απορρίμματα από τα γυάλινα μπουκάλια. Τέλος, το βαρέλι δεν απαιτεί μπαταρίες ή ρεύμα. 
Σερβίρισμα φρέσκιας μπύρας από την πηγή: Σερβίρετε ακριβώς την ποσότητα της μπύρας που θέλετε, την στιγμή που την θέλετε, με όλη την φρεσκάδα!
Δυνατότητα εμφιάλωσης και περαιτέρω εξατομίκευσης: Εάν θέλετε μπορείτε να εμφιαλώσετε την μπύρα σας (υπάρχει και σχετικό αξεσουάρ) καθώς και να κάνετε επαναζύμωση μέσα στο μπουκάλι με την προσθήκη λευκής ή μαύρης ζάχαρης ή και μελιού.


BREWIE




Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!