Η Ζυθοποιία: Η χειροτεχνία είναι κυριαρχία και η κυριαρχία παίρνει χρόνο. Πίσω από τις μπύρες Grolsch και Royal Grolsch N.V. βρίσκεται μια πλούσια ιστορία περίπου 400 χρόνων και φτάνει στο 1615. Είναι επομένως μια από τις παλαιότερες εταιρείες στην Ολλανδία. Η Grolsch οφείλει την ανώτερη ποιότητά της στην επιλογή των καλύτερων φυσικών συστατικών, την παραδοσιακή χαμηλή ζύμωση και τον συνδυασμό των δύο τύπων λυκίσκου. Η σημαντική ανακάλυψη του Peter Cleyper των δύο τύπων λυκίσκου στα μέσα του 1600 αναγνωρίζεται και από το γεγονός ότι εμφανίζεται ακόμα και σήμερα στο λογότυπο της εταιρείας. Το σχέδιο αποτελούσε έμπνευση και σύμβολο της ξεχωριστής γεύσης της Grolsch και υπενθύμιση όποτε κανείς βλέπει το λογότυπο. Είναι λοιπόν μια Oλλανδική lager που είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο κυρίως για την μοναδική ‘swing top’ φιάλη της. Το εντυπωσιακό αυτό μπουκάλι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1897 και εκφράζει ολόκληρη την φιλοσοφία της Grolsch που έχει σαν βασικούς άξονες την ποιότητα και την καινοτομία. Σήμερα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα brands μπύρας στην Ολλανδία και μετά την πρόσφατη εξαγορά της από την SABMiller αναδείχτηκε σε βασικό global brand της εταιρίας.

Η Μπύρα: Ξανθιά με άρωμα κριθαριού εχει μια διακριτική, γεμάτη και τραγανή γεύση η οποία αναπτύχθηκε στη διάρκεια 400 χρόνων παράδοσης στη ζυθοποιία. Η άριστη ποιότητά της οφείλεται στην επιλογή των καλύτερων συστατικών και στην παραδοσιακή διαδικασία ζύµωσης. Η µαστοριά και η υποµονή είναι αξίες που εκτιµώνται στο πέρασµα του χρόνου και που τηρήθηκαν από τους ζυθοποιούς της Grolsch τουλάχιστον για τέσσερις αιώνες.

ΤύποςPremium Lager
ΧρώμαΞανθό
Αλκοόλ5 %
ΖυθοποιίαGrolsch Brewery
ΠροέλευσηΟλλανδία
Reviewsratebeeruntappd


Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!