To Beer-Deli είναι ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ειδών οικιακής ζυθοποίησης, που ξεκίνησε το 2011 στον Γέρακα και εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται στον Υμηττό. Η προσωπική μου άποψη αν θέλετε, για το κατάστημα, το οποίο επισκέφτηκα το περασμένο Σάββατο είναι πολύ θετική καθώς μιλάμε για ένα μέρος απολύτως οργανωμένο και με πληθώρα από αξεσουάρ οικιακής ζυθοποίησης όπως και πρώτης ύλης για κάθε τύπο και τρόπο με τον οποίο θέλουμε να ασχοληθούμε. Οι γνώσεις του ιδιοκτήτη (Pol) στο αντικείμενο εξαιρετικές καθώς με κατατόπισε πλήρως σε ότι αφορά την οικιακή ζυθοποίηση αλλά και τι χρειάζομαι για τα πρώτα μου βήματα στην παρασκευή σπιτικής μπύρας η οποία σύντομα θα λάβει χώρα. Μία επίσκεψη αρκεί για να πείσει τον οποιοδήποτε που θέλει να παρασκευάσει την δικιά του μπύρα στο σπίτι και σίγουρα θα καλύψει ότι προτιμήσεις θέλει να απολαύσει.

Πολιτική της εταιρείας είναι να εξασφαλίσει τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά της έξοδα ως κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Ο στόχος της είναι η απόλυτη ικανοποίηση και εξυπηρέτηση του πελάτη. Υποχρέωσή είναι τα προϊόντα να είναι ποιοτικά και να αποτελούν ένα δώρο ξεχωριστό για εμάς και τους δικούς μας.  Δέσμευσή η καθημερινή προσπάθεια για βελτίωση των υπηρεσιών όπως και η τακτική ανανέωση των προϊόντων.

Διεύθυνση: Αναγεννήσεως 1, Υμηττός 
Τηλ: 2106136700
Facebook Foursquare e-shop Blog 

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!