Online κατάστημα μπύρας και εδεσμάτων στην Νίκαια!

Το GreekBeerShop.gr αποτελεί ένα πρωτοποριακό εγχείρημα από ανθρώπους με 20ετή εμπειρία στον χώρο και ασχολείται αποκλειστικά με την ανάδειξη και διανομή της Ελληνικής μπύρας. Σκοπός του e-shop είναι να παρουσιάσει με μοναδικό τρόπο την Ελληνική μικροζυθοποιία, κάνοντας γνωστή την εξαιρετική δουλειά των Ελλήνων ζυθοποιών, με σεβασμό στην παράδοση και την ιστορία του κάθε τόπου παραγωγής. Βασικός του στόχος, η σωστή και συνεπής διανομή των προϊόντων από το πιο μικρό χωριό, μέχρι το πιο απομακρυσμένο νησί της Ελλάδας.

Οι Ελληνικές μπύρες που φιλοξενούνται στο GreekBeerShop.gr, είναι χωρισμένες ανά κατηγορία με αναλυτική περιγραφή των χαρακτηριστικών τους. Προτείνει επίσης γευστικούς συνδυασμούς, με εκλεκτά συνοδευτικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που δεν θα σας απογοητεύσουν. Εκτός από τις αγορές σας, το GreekBeerShop.gr θα σας ενημερώνει έγκυρα και τακτικά για όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο της Ελληνικής μπύρας, μέσω του blog του.

Έντονη θα είναι και η παρουσία του στα social media, με καθημερινή ενημέρωση, νέα, προσφορές, διαγωνισμούς και εκδηλώσεις όπως γευστικές δοκιμές, φέρνοντάς μας όλο και πιο κοντά στην αγαπημένη μας Ελληνική μπύρα.














Διεύθυνση : Κωστή Παλαμά 80, Νίκαια
Τηλέφωνο : 210 4932901
Facebook Foursquare E-Shop Blog

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!