Η Ζυθοποιία: Η Thornbridge εμφιάλωσε μπύρες για πρώτη φορά στις αρχές του 2005, μετά την ίδρυση ενός ζυθοποιείου στη περιοχή του Thornbridge Hall (νότια ανατολικά του Manchester). Ο αρχικός σχεδιασμός τους ήταν η παραγωγή μιας ποικιλίας από βαρελίσιες μπύρες που παρασκευάζονταν με παραδοσιακές συνταγές αλλά συνδυάζοντάς τες με μια σύγχρονη εκδοχή μέσω της χρήσης ενός ευρέος φάσματος λυκίσκων, βυνών και με την καινοτομία και το πάθος της ομάδας των ζυθοποιών. Έχοντας αρχικά κερδίσει μια σειρά από βραβεία (μέχρι σήμερα έχουν κερδίσει πάνω από 350 εθνικά και διεθνή βραβεία) εγκαινίασαν μια νέα γραμμή παραγωγής και εμφιάλωσης στο Bakewell τον Σεπτέμβριο του 2009 ώστε να ανταποκριθούν στη ζήτηση και να αυξήσουν τη γκάμα των προϊόντων τους. Εξ αρχής στη Thornbridge γνώριζαν ότι τα υψηλά πρότυπα της διαδικασίας παραγωγής και η ποιότητα του προϊόντος θα έπαιζαν καταλυτικό ρόλο για την επιτυχία τους και θα ικανοποιούσαν πλήρως τους καταναλωτές. Το όραμά τους ήταν να δημιουργήσουν μπύρες που θα τους εξασφάλιζε την κατάταξη ως μια από τις κορυφαίες νέες ζυθοποιίες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η υιοθέτηση της καινοτομίας, του πάθους και της γνώσης στη γραμμή παραγωγής του ζυθοποιείου ήταν μια εκδήλωση της κουλτούρας του ζυθοποιίας τους για το πώς θα προσεγγίσουν την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης.

Η Μπύρα: Μια IPA στην οποία κυριαρχούν τα εσπεριδοειδή, απαλή και στρωτή που προσφέρει μια γευστική έκρηξη που επιτείνεται από την ύπαρξη μελιού. Ψηφίστηκε ως η καλύτερη μπύρα σε βαρέλι στον κόσμο το 2010 από τα Brewing Industry International Awards. Κιτρινωπό θολό χρώμα, όπως ταιριάζει σε μια IPA, σχετικά θολή. Λευκός, κρεμώδης αφρός που υποχωρεί σχετικά γρήγορα, αφήνοντας δαντελωτά σημάδια στο ποτήρι. Στο άρωμα κυριαρχεί ο λυκίσκος, με αισθήσεις από άνθη και βότανα. Η γεύση σχετικά πικρή αλλά αρκετά ισορροπημένη. Αίσθηση ξηρή.

ΤύποςIndia Pale Ale
Χρώμαθολό πορτοκαλί
Αλκοόλ5.9 %
ΖυθοποιίαThornbridge Brewery
ΠροέλευσηΑγγλία
Reviewsratebeeruntappd


Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!