Το όνομά της, ένας αριθμός: 32. Η ιταλικής προέλευσης μπύρα με διεθνή καριέρα, έφτασε και στην Ελλάδα παρουσιάζοντας μια νέα διάσταση στην απόλαυση του δημοφιλούς ζύθου. Οκτώ αφροζύμωτες μπύρες ακολουθώντας τις πιο υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και αισθητικής, μας προσκαλούν σε ένα απαράμιλλο ταξίδι γευσιγνωσίας. Χρώματα έντονα, ζωντανά που ενεργοποιούν τις αισθήσεις και τραβάνε τα βλέμματα, κοσμούν την κάθε ετικέτα, παραπέμποντας στον τύπο της κάθε μπύρας. Το μέγεθός της, 750ml, την καθιστά ξεχωριστή επιλογή. Όπως και η διαδικασία ανοίγματος της φιάλης, η οποία παραπέμπει σε κρασί. Αυτό γίνεται εμφανές με την αφαίρεση του εντυπωσιακού χρωματιστού φελού με τιρμπουσόν. Ο χρωματιστός φελλός, μετά το άνοιγμά του μπουκαλιού, προσφέρεται στον καταναλωτή ως memorabilia της απόλαυσης και της εμπειρίας 32. Η φιλοσοφία της μπύρας 32 βασίζεται στην απλή αρχή της εξερεύνησης της δυναμικής και της πολυπλοκότητας του ζύθου. Οι ζυθοποιοί της 32, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά αρτεσιανό νερό και λυκίσκο Poperinge, υψηλής ποιότητας από την Flanders του Βελγίου, έχουν καταφέρει να είναι το μοναδικό μη βελγικό ζυθοποιείο που κατέχει το Houblon Belge distinction.


Όλες οι μπύρες 32 είναι απαστερίωτες, αφιλτράριστες και με τη δεύτερη ζύμωση τους να πραγματοποιείται στο μπουκάλι καταφέρνουν να διατηρούν την ένταση και την πολυπλοκότητα των αρωμάτων τους. Επίσης η μπύρα 32 γίνεται η πρώτη μικρή Ιταλική ζυθοποιία που λαμβάνει πιστοποίηση καταλληλότητας για διατροφή vegan. Η σειρά 32 περιλαμβάνει 8 διαφορετικές αφροζύμωτες μπύρες σε μια ποικιλία ιδιαίτερων αρωματικών μπουκέτων, γεύσεων και αλκοολικών βαθμών. Απολαύστε τη σε ποτήρι λευκού κρασιού με ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος 8‐10°C ή 10‐12°C ανάλογα με την ποικιλία. Θα τη βρείτε σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, εστιατόρια και bars σε όλη την Ελλάδα.

Πληροφορίες:
Ενδεικτικά σημεία πώλησης: Κάβα Αλέξανδρος: Ηρώων Πολυτεχνείου 59Β, Χαϊδάρι, Cava Cactus: Κωστή Παλαμά 80, Νίκαια, Κάβα Κύλιξ: Καρνεάδου 20, Κολωνάκι, OAK Cava: Λ. Κηφισίας 282, Χαλάνδρι, Κάβα Δροσιά: Λεωφ. Δροσιάς Σταματάς 72, Σταμάτα.






source
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!