Nissos Βιολογική All Day Lager
Η εκδοχή που εμφανίστηκε στη HoReCa ήταν πειραματική με 2,5%, με υπέροχο σώμα για τόσο χαμηλό αλκοόλ και εξαιρετικά ευκολόπιοτη. Στην τελική μορφή της θα περιέχει γύρω στα 4% αλκοόλ αν και όπως παρουσιάστηκε στην έκθεση ήταν δροσιστική και απολαυστικότατη. Ολόξανθη, αρωματική, με λευκό δαντελένιο αφρό, μια lager που πραγματικά μπορείς να πίνεις όλη μέρα. Η νέα Νήσος παρασκευάζεται εξ” ολοκλήρου με πιστοποιημένες οργανικές πρώτες ύλες.

Mary Rose
Η Mary Rose είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της ΟΚ Athens με το μικροζυθοποιείο της Septem. Βασίζεται σε μια αγγλική συνταγή εμπνευσμένη από το θρυλικό πλοίο του βασιλικού στόλου της Αγγλίας, ο οποίος δημιουργήθηκε από τον περίφημο Ερρίκο Η΄. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο συγκεκριμένο πλοίο οι ποσότητες μπύρας που κατανάλωναν οι ναυτικοί ήταν τεράστιες μια και συχνά το νερό ήταν μολυσμένο. Μάλιστα, λέγεται πως οι ναυτικοί αρνούνταν να δουλέψουν αν δεν έπιναν το αγαπημένο τους ποτό μαζί με το φαγητό τους.


Knights Beer of Rodos
Ο ιππότης της Ρόδου πίνεται από τους λάτρεις της μπύρας για τις ξεχωριστές ευχάριστες γευστικές διαφορές που έχει από όλες τις άλλες. Είναι η μπύρα του Μεγάλου Μαγιστρου και πινόταν πάντοτε και σε μεγάλες ποσότητες από τους ιππότες. Μπύρα μεστή από γεύση, παράγεται με τον πλέον παραδοσιακό τρόπο, και έρχεται στο τραπέζι σας για να την απολαυσετε σαν σύγχρονοι ιππότες. Άρωμα: Ελαφρύ, λυκίσκου, με νότες από βότανα. Αφρός: Πυκνός και πλούσιος. Γεύση: Ελαφριά δροσιστική, με ελαφρά πρικράδα μέχρι το τέλος, γεμάτο σώμα.





Magnus Lager
Η ξανθιά απόλαυση της γκάμας των μπυρών που παράγει η ζυθοποιία του Magnus Magister. Μπύρα που πίνεται ευχαρίστα όλες τις ώρες, με ή χωρίς φαγητό. Η μπύρα που σας δροσίζει και σας ξεδιψά σε βάθος, και σας χαρίζει μια πλούσια γεύση βύνης, λυκίσκου, μαγείας. Ένας χείμαρρος που χαϊδεύει τον ουρανίσκο διακριτικά και στο τελείωμα αυτού του γευστικού ταξιδιού, την διακριτική ευχάριστη πικράδα του λυκίσκου χωρίς τα δυσάρεστα φουσκώματα στο στομάχι και το βαρύ κεφάλι το πρωί. Καταναλώστε απεριόριστα, εμείς σας εξασφαλίζουμε αυτά που υποσχόμαστε. Άρωμα: Ευχάριστο λυκίσκου. Αφρός πυκνός και πλούσιος. Γεύση ελαφριά και απαλή με μέτριο σώμα.






Magnus Weiss
Η τρίτη της παρέας των προϊόντων της Magnus Magister. Στην μπύρα που αφήσαμε μαγιά η οποία ζυμώνει μέχρι να καταλήξει στο ποτήρι σας, για την μεγαλειώδη ανάδειξη το αρώματος του λυκίσκου και της μαγιάς. Με φαγητό η όχι, είναι η μπύρα που θα σας προκαλέσει για να την απολαύσετε μέχρι τελευταίας σταγόνας, και να σας κάνει λάτρεις του ευεργετικού ποτού που λέγεται μπύρα. Μια σταρένια που σε τίποτα δε θυμίζει τις Βαυαρέζικες Weiss, έχει όμως το δικό της ελαφρύ φρουτώδη χαρακτήρα, πιο προσιτή για το καυτό Ελληνικό καλοκαίρι.









Zythos VAP 
Ξανθιά και κρυστάλλινη, με απαλή γεύση καραμελωμένης βύνης και φρουτώδη αρώματα, προκαλεί τις αισθήσεις μας και σε συνδυασμό με την ισορροπημένη πικράδα σε προτρέπει να την απολαύσεις μέχρι τελευταίας σταγόνας
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!