Ο πρώτος αγώνας Beer Run στην Ελλάδα! Διοργανώνεται από την ομάδα των BEERunners Komotinis σε συνεργασία με την Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης. Πρόκειται για αγώνα 6χλμ. με αφετηρία και τερματισμό την ζυθοποιία στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής. Η ιδιαιτερότητα του αγώνα είναι ότι στο 3ο χλμ. της διαδρομής θα υπάρχει υποχρεωτική στάση και κατανάλωση ενός ποτηριού Μπύρας Βεργινα τύπου lager

Μετά τον τερματισμό και τις απονομές θα ακολουθήσει πάρτυ με μπυρες στον καινούργιο χώρο εκδηλώσεων/παρουσιάσεων της Ζυθοποιίας καθώς και ξενάγηση κατα ομάδες στον χώρο παραγωγής του εργοστασίου. Ο αγώνας εχει χαρακτήρα δρομικής γιορτής και σκοπεύει να αναδείξει την, αποδεδειγμένη βάση ερευνών, θετική επίδραση της μέτριας κατανάλωσης μπύρας στον οργανισμό μετά το τρεξιμο. Περισσότερες λεπτομέρειες, φόρμα συμμετοχής και κόστος θα ακολουθήσουν σύντομα στην σελίδα του event στο facebook.
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!