Σε νέα τοποθεσία αλλά πιστό στο ραντεβού και φέτος το Athens Beer Festival

Στη 16Η ΓΙΟΡΤΗ της ΜΠΥΡΑΣ ΠΑΤΑΜΕ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ…..ΓΚΑΖΙ

Αυτόν τον Σεπτέμβρη, το ATHENS BEER FESTIVAL, αλλάζει χώρο έπειτα από μία επιτυχημένη δωδεκάχρονη παρουσία, στο Στάδιο ΕΙΡΗΝΗΣ και ΦΙΛΙΑΣ. Μετακομίζει στο ΓΚΑΖΙ στην καρδία της Αθήνας.

Η 16η ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΥΡΑΣ λοιπόν, θα φιλοξενηθεί από την 1η έως και τις 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, στον υπέροχο χώρο του παλαιού αμαξοστασίου του ΗΛΠΑΠ, στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Ερμού, απέναντι από την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Αντικριστά από τα Studios του Ρ/Φ Σταθμού 9.84 και στην αρχή του Άλσους Κεραμεικού, σε ένα χώρο (το 70% είναι σκεπαστός) τεράστιας προβολής, όπου τα τελευταία χρόνια είναι σημείο αναφοράς της Αθηναϊκής Διασκέδασης, θα έχετε φέτος την ευκαιρία για 11 ημέρες να απολαύσετε οι πολυπληθείς φίλοι και επαγγελματίες της μπύρας προϊόντα Ελλήνων μικροζυθοποιών αλλά και εισαγωγικών εταιρειών.

Το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, τα φαντασμαγορικά εγκαίνια με ρίψεις πυροτεχνημάτων και χρήση συσκευών laser αλλά και τη παρουσία του υπέροχου καλλιτέχνη και αστείρευτου κωμικού Γιάννη Ζουγανέλη, θα δώσουν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα για το καλύτερο νέο ξεκίνημα της γιορτής μπύρας.


Για πρώτη φορά φέτος στη γιορτή μπύρας θα θεσμοθετηθούν και θα βραβευθούν απο το κοινό ως οι καλύτερες μπύρες της εκδήλωσης (BEST BEER OF THE SHOW) ανά κατηγορία οι εξής:
  • BEST GREEK BEER OF THE SHOW
  • BEST EUROPEAN BEER OF THE SHOW
  • BEST USA BEER OF THE SHOW
  • BEST INTERNATIONAL BEER OF THE SHOW
Ακόμη για πρώτη φορά θα θεσμοθετηθεί η ανάδειξη της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ (QUEEN OF THE BEER), όπου οι διαγωνιζόμενες θα πλημμυρίσουν από ομορφιά το χώρο της που θα φιλοξενήσει την Γιορτή. Θα δοθεί επίσης η ευκαιρία στους εκθέτες, να δημιουργήσετε το δικό τους εκθεσιακό χώρο για την όσο καλύτερη παρουσίαση των προϊόντων τους. Επικοινωνήσετε, προκειμένου να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας και τον καταλληλότερο χώρο που θα επιθυμούσατε. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω περιορισμένου χώρου. Για να ενημερώνεστε σχετικά με την πορεία των συμμετοχών, του καλλιτεχνικού προγράμματος, των διαγωνισμών αλλά και για τις συμμετοχές σας, μπορείτε να επισκέπτεστε το site η τα social media του ATHENS BEER FESTIVAL.



Τοποθεσία: Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ. Αγ. Τριάδας Ερμού 1 & Πειραιώς, 11854, Γκάζι

Τρόλεϊ: Νο 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»
Λεωφορεία ΟΑΣΑ: 049, 815, 838, 914, B18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»
Μετρό : Σταθμός «Κεραμεικός».
Ηλεκτρικός : Πετράλωνα, Θησείο

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!