Η Μικροζυθοποιία Σαμοθράκης είναι μία οικογενειακή - συλλογική προσπάθεια με κοινό παρανομαστή την αγάπη για τη μπύρα και τον νησί της Σαμοθράκης. Ο Θανάσης Αποστολάκος, πρώην ερασιτέχνης ζυθοποιός, έκανε το πάθος και την αγάπη του για την καλή, ποιοτική μπύρα, επάγγελμα. Στο νησί που η οικογένειά του αγάπησε, τη Σαμοθράκη, το όνειρο για παρασκευή υψηλής ποιότητας φρέσκιας μπύρας, με κύριο συστατικό το νερό του νησιού, πήρε σάρκα και οστά.

Η εταιρεία μικροζυθοποιίας δημιουργήθηκε με μετόχους που έχουν το ίδιο πάθος για δημιουργία, και έτσι η ιδέα απογειώθηκε. Το 2016 μετά από 3 χρόνια αγωνίας και σκληρής δουλειάς, η πρώτη μπύρα της Μικροζυθοποιίας Σαμοθράκης, γεννήθηκε στο ακριτικό αυτό νησί, με συνταγή του Θανάση Αποστολάκου. Μία μπύρα φρέσκια και δυναμική όπως ο μεγαλύτερος καταρράκτης, και χείμαρρος του νησιού, ο ΦΟΝΙΑΣ.

Τους ευχόμαστε, καλή επιτυχία και καλές δουλειές!


Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!