Από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Athens Craft Beer Festival, στο κτήριο Νο 56 του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο φεστιβάλ αποκλειστικά, αφιερωμένο στις χειροποίητες μπύρες ή, όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζονται, στις craft μπύρες. Οι χειροποίητες μπύρες μικρής παραγωγής είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο με μεγάλη δυναμική, που αναπτύσσεται ραγδαία και την Ελλάδα.

Στο Athens Craft Beer Festival συμμετέχουν 34 μικροζυθοποιίες, από τη Βουλγαρία, τη Γαλλία, τη Δανία, τη Ισπανία, την Κροατία, την Ουγγαρία, τη Σερβία, τη Σουηδία, τη Τσεχία και φυσικά την Ελλάδα. Θα παρουσιάσουν πάνω από 150 μπύρες, όλες σπάνιες, πολλές εκτός αγοράς, πρωτοεμφανιζόμενες ή φτιαγμένες αποκλειστικά για το φεστιβάλ.

Το εισιτήριο του πρώτου Athens Craft Beer Festival κοστίζει 3 ευρώ και περιλαμβάνει αναμνηστικό γυάλινο ποτήρι. Οι μπύρες θα κοστίζουν 1 ευρώ για δοκιμή 50 ml και 4-6 ευρώ οι περισσότερες για ένα γεμάτο ποτήρι 375 ml. Τη διοργάνωση του Athens Craft Beer Festival συνυπογράφουν οι εταιρείες Vinetum (διοργανώτρια της έκθεσης Ζυθογνωσία) και το εξειδικευμένο δίκτυο διανομής craft μπύρας της χώρας, Cava di Patsi.

Απολαύστε live μουσική με ένα ξεσηκωτικό line-up και δοκιμάστε γεύσεις που θα απογειώσουν τις αγαπημένες σας μπύρες, από τα πέντε Food Truck του The Food Market. Επίσης: αναμνηστικά & take-away μπύρες από το Mall, to make the experience last!
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!