Αν υπάρχει ένα ποτό συνυφασμένο με το ποδόσφαιρο τότε αυτό είναι σίγουρα η μπύρα … εξού και η Κρητική μικροζυθοποιία Σόλο προσκλήθηκε να δημιουργήσει την επίσημη μπύρα του πολυαναμενόμενου «Παγκοσμίου κυπέλλου Μίνι ποδοσφαίρου – Socca world cup», το οποίο θα λάβει χώρα στο Ρέθυμνο από 12 – 20 Οκτωβρίου, καθιστώντας την Κρήτη επίκεντρο μιας παγκόσμιας ποδοσφαιρικής γιορτής που θα μεταδοθεί ζωντανά από 70 τηλεοπτικά κανάλια σε όλο τον κόσμο, φέρνοντας τους απανταχού φίλους του ποδοσφαίρου με τις αυθεντικές αξίες του δημοφιλέστερου σπορ στον κόσμο:

Παιδικές μνήμες, όνειρα, ομαδικότητα, χαρές και λύπες συνθέτουν τη μαγεία του αληθινού ποδοσφαίρου όπως γεννήθηκε στις γειτονιές. Η περιορισμένης παραγωγής «Σόλο socca world cup – official Pale Ale» θα κυκλοφορήσει από τις 10 Οκτωβρίου σε επιλεγμένα σημεία του νησιού που θα ανακοινωθούν προσεχώς στην ιστοσελίδα της μικροζυθοποιίας Σόλο – www.solobeer.gr, ενώ η κατανάλωσή της θα συνοδεύεται από τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε διαγωνισμό με συλλεκτικά δώρα από τη Σόλο και το Socca world cup.

Πάρτε μια γεύση στο βίντεο που ακολουθεί εν αναμονή της επίσημης παρουσίασης της στις 10 του Οκτώβρη:

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!