Η Ζυθοποιία Πηνειού και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μελιβοίας ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μία από τις ελάχιστες προσπάθειες στην Ελλάδα, μπίρας με (γεύση) κάστανο. Η παρουσίαση θα γίνει την Τρίτη 31 Ιανουαρίου στη 1:30μμ στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Πηνειού 7ο χλμ Επ. Οδού, Λαρισας – Συκουρίου. Στην πραγματικότητα θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή τόσο για τον κόσμο της μπίρας, όσο και για το εμβληματικό προϊόν της Μελιβοίας το κάστανο.

Μετά από μήνες ερευνών και συνεργασίας ανάμεσα σε τοπικές επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς, το νέο προϊόν αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά παρουσιάζοντας μια νέα γαστρονομική πρόκληση, αλλά και νέους δρόμους τόσο στη γεύση, όσο και την τοπική επιχειρηματικότητα. Πρόκειται για ένα παράδειγμα υποδειγματικής συνεργασίας και ανάδειξης των τοπικών προϊόντων που θα ταξιδέψει το κάστανο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Πηγή:  Δελτίο Τύπου Ζυθοποιίας
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!