Στο πλαίσιο εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης, η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης (ΒΕΡΓΙΝΑ), ως ενεργό μέλος της ελληνικής κοινωνίας, συνδράμει έμπρακτα σε βασικές ανάγκες της χώρας με δωρεές ύψους 160.000€ σε μία αναμφισβήτητα δύσκολη περίοδο. Οι δωρεές, είχαν μεταξύ άλλων, αποδέκτες τους τομείς στους οποίους έπεσε το βάρος διαχείρισης των δύο μεγάλων κρίσεων που αντιμετωπίζει η χώρα, τον τομέα της υγείας και της εθνικής ασφάλειας.

Η ΖΜΘ συνέβαλε στην ενίσχυση των Υγειονομικών Υπηρεσιών της χώρας μας, καλύπτοντας ανάγκες της Νεφρολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Σισμανογλείου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, προσφέροντας ιατρικές κλίνες και ειδικό ρουχισμό χειρουργείου για να υποστηρίξει τον αγώνα τους.

Επιπλέον, έγινε αρωγός του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, με παροχές υλικοτεχνικού εξοπλισμού (κάμερες θερμικής και οπτικής απεικόνισης, μονοκυάλια νυκτερινής παρατήρησης, ειδικά drones κ.ά.) αναγνωρίζοντας και στηρίζοντας το δύσκολο έργο τους.

Πρόθεση της ΖΜΘ, σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας, είναι να αφουγκράζεται με αίσθημα ευθύνης τις ανάγκες της και να συνεισφέρει ενεργά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

source
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!