Για 4η φορά το επιτυχημένο φεστιβάλ θα δώσει το παρόν παρόλες τις αντιξοότητες
Thessaloniki Beer Festival 2020

Με βασικό γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία συμμετοχόντων, εργαζομένων και επισκεπτών, ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της μεγαλύτερη γιορτής μπύρας στην Ελλάδα! Το Thessaloniki Beer Festival τηρώντας όλες τις σωστές πρακτικές και ακολουθώντας τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου που έχουν τεθεί σε ισχύ μετά την παγκόσμια κρίση του Covid-19, θα είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί από τις 27 μέχρι και τις 30 Αυγούστου 2020 στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ.

Την Πέμπτη 27, τη Παρασκευή 28, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Αυγούστου, ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ - TIF Helexpo μετατρέπεται στο μεγαλύτερο beer garden της Ελλάδας! To μεγαλύτερο festival μπύρας της χώρας έρχεται και πάλι, με την 4η εκρηκτική εκδοχή του, προσφέροντας για 4η συνεχόμενη χρονιά την απόλυτη εμπειρία ποιοτικού ζύθου σε όλους τους λάτρεις της μπύρας!

Μετά την τεράστια επιτυχία των τριών προηγούμενων χρόνων, φέτος δημιουργούμε με πολύ όρεξη και μεράκι το καλυτερο festival μπύρας, μέσα από καινοτομίες κι αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του THESSALONIKI BEER FESTIVAL. Γι’ αυτό μην χάσετε την ευκαιρία να είστε μαζί μας κι εφέτος και να το ζήσουμε παρέα με τους χιλιάδες επισκέπτες μας.

40 Ζυθοποιεία
5 Street Food επιλογές
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!