Πολύ σπουδαία κίνηση στην παρούσα φάση απλά μας πέφτει λιιιιγο μακριά εδώ στην Ελλάδα

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ενέργεια αποφάσισε να κάνει η αμερικανική ζυθοποιία Busch λόγω της κατάστασης που επικρατεί τον τελευταίο καιρό με την πανδημία του κορονοϊού. Όσοι λοιπόν αγαπούν την μπύρα και θέλουν έναν τετράποδο φίλο να τους κρατά παρέα όσο καιρό βρίσκονται σε καραντίνα, η εταιρεία τους προσφέρει και τα δύο. Η ζυθοποιία λοιπόν, ανακοίνωσε πως θα προσφέρει δωρεάν μπύρα για 3 μήνες στους 500 πρώτους ανθρώπους που θα δηλώσουν ότι θέλουν να υιοθετήσουν έναν σκύλο από το Midwest Animal Rescue της Μινεσότα.

“Κατά την διάρκεια αυτών των αβέβαιων και μοναχικών ημερών, οι άνθρωποι χρειάζονται μια διαφυγή, και συχνά βλέπουν φωτογραφίες με χαριτωμένα κουταβάκια”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας, και συνέχισε “Αλλά όσο και να μας βοηθάνε αυτές οι φωτογραφίες με κουταβάκια να ξεπεράσουμε την κοινωνική αποστασιοποίηση, στην πραγματικότητα αυτά είναι που χρειάζονται την βοήθεια μας. Η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι καλύτερη με έναν τετράποδο φίλο και μια κρύα μπύρα στο χέρι.”

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται, θα πρέπει να υιοθετήσουν έναν σκύλο από το Midwest Animal Rescue. Μόλις λάβουν το email επιβεβαίωσης από το καταφύγιο, θα πρέπει να στείλουν ένα screenshot του στην ζυθοποιία μέσω Facebook, Twitter ή μηνύματος στο Instagram μέχρι τις 25 Απριλίου. Οι 500 πρώτοι θα λάβουν μια προπληρωμένη κάρτα 100 δολαρίων από τη Busch, την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να αγοράσουν μπύρα για τρεις μήνες (Ναι, τόσο φθηνή είναι η μπύρα Busch). Σίγουρα η υιοθεσία ενός σκύλου δεν χρειάζεται ανταμοιβή, καθώς θα αποκτήσεις έναν φίλο για πάντα και σίγουρα αυτή είναι μεγαλύτερη ανταμοιβή.

source
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!