Η μπύρα Σούρδος αποτελεί μία τύπου HOUSE ALE μπύρα που παράγεται από εξαιρετικής ποιότητας κριθάρι και σιτάρι σε συνδυασμό με τους περίφημους λυκίσκους από την περιοχή του Χάλερταου της Βαυαρίας όπου η Ζυθοποιία μας διατηρεί ισχυρούς δεσμούς μας αποκαλύπτει ο Γεώργιος Περτσινίδης Διευθύνων Σύμβουλος της Ζυθοποιίας Περτσινίδη.

Η μπύρα Σούρδος είναι μία αφιλτράριστη και απαστερίωτη μπύρα με σκοπό την διατήρηση των ιδιαίτερων αρωμάτων της και με αλκοόλ που πλησιάζει το 5,5%. Τα κύρια χαρακτηριστικά της μπύρας Σούρδος είναι το χάλκινο της χρώμα με τον πυκνό αφρό και τις γεύσεις ψωμιού και μπισκότου που συνδυάζονται αρμονικά με τα υπέροχα αρώματα του λυκίσκου.

Η Κοζανίτικη Αποκριά είναι ένα πλέγμα εθίμων όπου ο πυρήνας και εστιακό σημείο της είναι ο Φανός, εορταστική πυρά που ανάβει στα σταυροδρόμια της πόλης εδώ και αιώνες, αποδεικνύοντας την ανθεκτικότητα του εθίμου και τις βαθιές του ρίζες στις καρδιές των Κοζανιτών. Για τον σκοπό αυτό η Ζυθοποιία Περτσινίδης ζυθοποίησε αυτή την ιδιαίτερη γιορτινή μπύρα. Τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι το χάλκινο χρώμα με τον πυκνό αφρό και τις γεύσεις ψωμιού και μπισκότου που συνδυάζονται αρμονικά με τα υπέροχα αρώματα του λυκίσκου.

Τέλος αποτελεί την ιδανική μπύρα για να την απολαύσετε με καλή παρέα και συνοδεία των χάλκινων κατά την περίοδο των Αποκριών. Για περισσότερες πληροφορίες και για να βρείτε σε ποια καταστήματα μπορείτε να δοκιμάσετε την μπύρα Σούρδος επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας pertsinidisbrewing.gr

source
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!