Η ημέρα που θα ανακοινωθούν οι νικητές των ετήσιων βραβείων ζύθου που διοργανώνει η BeerBartender για έβδομο συνεχές έτος, πλησιάζει. Τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας των Consumers Awards, των γευστικών δοκιμών των Greek Beer Awards καθώς και η Τιμητική Διάκριση θα ανακοινωθούν στην καθιερωμένη πλέον βραδιά.
Τη Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου, στο The HUB Events στα Πετράλωνα, θα φιλοξενηθεί η εκδήλωση που τιμά την μπύρα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρουσία σας είναι η κράτηση θέσης www.beerbartenderawards.gr/event/

Consumers Awards
Για μία ακόμη φορά η συμμετοχή στην ηλεκτρονική ψηφοφορία των Consumers Awards είναι μεγάλη. Οι συμμετέχοντες μέσω των κοινωνικών δικτύων ζητούν την υποστήριξη του κοινού τους, οπότε μετά από κάθε κοινοποίηση τους τα αποτελέσματα μεταβάλλονται σε πολλές κατηγορίες. Φαβορί δεν υπάρχουν σε καμία κατηγορία και οι περασμένοι νικητές διεκδικούν εκ νέου την πρωτιά, η οποία θα τους χαρίσει μία διάκριση για την οποία μπορούν να είναι περήφανοι.

Greek Beer Awards
Μετά την ολοκλήρωση των γευστικών δοκιμών από τους κριτές που προσκάλεσε η BeerBartender για τα Greek Beer Awards, από το εξωτερικό, αρκετοί είναι εκείνοι που αναρωτιόνται ποιες θα είναι οι φετινές νικήτριες ως Top Lager και Top Ale. Το παρελθόν του διαγωνισμού έχει να δείξει ότι καμία μπύρα δεν έχει διακριθεί ως Top Lager για δεύτερο συνεχές έτος είτε γιατί δεν συμμετείχε είτε γιατί μια νέα συμμετοχή κατάφερε να πάρει τη θέση της. Η One-Eyed Jack της Midnight Circus Brewing θα καταφέρει να κάνει το back to back; Από την άλλη πολλοί αναρωτιούνται αν η περσινή νικήτρια Voreia Imperial Porter θα ισοφαρίσει την 8η Μέρα της Μικροζυθοποιίας Septem που έχει διακριθεί δύο φορές και μάλιστα σε συνεχόμενες παρουσίες το 2017 και 2018 (δείτε εδώ τους περασμένους νικητές των βραβείων). Η γευστική δοκιμή των Greek Beer Awards πραγματοποιείται με κριτές που διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και παραστάσεις από ανάλογους διαγωνισμούς στο εξωτερικό. Οι κριτές παραδέχτηκαν πως οι μπύρες που δοκίμασαν και αξιολογήθηκαν θετικά θα μπορούσαν να σταθούν επάξια σε αντίστοιχους διεθνείς διαγωνισμούς και σε αγορές του εξωτερικού, ενώ θα πρέπει να είναι περήφανες ότι διακρίνονται σε έναν εθνικό διαγωνισμό με διεθνή απήχηση.

source
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!