Μια έξυπνη κίνηση από την κόρη του ΄΄Κοντού΄΄

Αυτό προτρέπει τους απανταχού θιασώτες και λάτρεις της μπύρας η κόρη του Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουσμάν, Αλεχαντρίνα, η οποία δημιούργησε τη δική της μπύρα, αφιερωμένη στον έγκλειστο πατέρα της. Οπως αναφέρει το Reuters, η μπύρα είναι μέρος ενός ευρύτερου brand που φέρει την επωνυμία του διαβόητου βαρώνου ναρκωτικών και λέγεται «Ελ Τσάπο 701» – με τον αριθμό να προέρχεται από την 701η θέση στην οποία είχε κατατάξει το Forbes τον Γκουζμάν, βάσει της περιουσίας του που άγγιζε το 1 δισ. δολάρια. Το brand προϊόντων που έχει λανσάρει η κόρη του Γκουζμάν περιλαμβάνει, εκτός από μπύρα, ένδυση και αξεσουάρ. 

Μάλιστα, κάποια από τα προϊόντα κατασκευάζονται από κρατουμένους στις φυλακές Πουέντε Γκράντε, στα περίχωρα της Γκουανταλαχάρα. Ας επιστρέψουμε στην μπύρα όμως: «Αυτή είναι μία μη βιομηχανική μπύρα, με 4% αλκοόλ. Είναι lager, παρασκευασμένη από βύνη, ρύζι και μέλι, οπότε είναι καλή» εξηγεί η Αντριάνα Ιτουάρτε, υπεύθυνη πωλήσεων, προσθέτοντας πως «δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα για το κοινό» καθώς η εταιρεία ρυθμίζει τις άδειες για την πώλησή της. 

Το μπουκάλι των 355 ml κοστίζει 3,60 ευρώ (70,10 πέσος). Ο «Ελ Τσάπο» (που σημαίνει «κοντός», δηλαδή το παρατσούκλι που ο Γκουζμάν πήρε από το ύψος του που δεν ξεπερνά το 1.65), επικεφαλής του καρτέλ ναρκωτικών της Σιναλόα και ισχυρότερος βαρόνος ναρκωτικών στον κόσμο, καταδικάστηκε το περασμένο καλοκαίρι σε ισόβια δεσμά και τριάντα χρόνια φυλάκιση από δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!