Για συνεχή χρονιά, η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών διοργανώνει στην έκθεση HORECA (7-10 Φεβρουαρίου, Metropolitan Expo) μια εκδήλωση αφιερωμένη στην μπύρα. Η εκδήλωση, η οποία απευθύνεται στους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού αλλά και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου, θα φιλοξενήσει, στη σκηνή του Beer & Spirits Show στο Hall 1, κάποιους από τους σημαντικότερους εκπροσώπους, beer experts και παραγωγούς μπύρας της ελληνικής αγοράς. Η εκδήλωση, την οποία θα παρουσιάσει ο Πέτρος Πολυχρονίδης, έχει στόχο να παρουσιάσει τα νέα δεδομένα και τις τάσεις που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια για τη ζυθοποιία, να συστήσει στους επαγγελματίες του κλάδου της μαζικής εστίασης τις βιομηχανίες παραγωγής μπύρας στην Ελλάδα αλλά και τις μικροζυθοποιίες που κατακτούν όλο και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Beer day:
Παρασκευή 7/02/20
Θεματολογία -ενότητες:
  • Α ενότητα
Ώρα: 15.00-16.00
Έναρξη: Καλωσόρισμα -παρουσίαση της ΕΕΖ από τον Πρόεδρο, κ. Σ. Παναγιώτου
Ακολουθεί panel -συζήτηση με επικεφαλής των εταιριών -μελών της ΕΕΖ.
  • Β ενότητα
Ώρα : 16.00-16.30
Τεχνικές προδιαγραφές για το στήσιμο ενός μικροζυθοποιείου : εισήγηση και guidelines από εταιρείες του χώρου
Panel: Συμμετέχουν επαγγελματίες του χώρου και εκπρόσωποι από εταιρίες- μέλη της ΕΕΖ
  • Γ ενότητα
Ώρα: 16.30 -17.00
Eισήγηση & tips για το στήσιμο και την λειτουργία ενός πετυχημένου outlet/bar μπύρας: εξοπλισμός, εκπαίδευση προσωπικού, είδη μπύρας, beer list.
Panel: Συμμετέχουν ιδιοκτήτες επιτυχημένων beer outlets και εκπρόσωποι από εταιρίες- μέλη της ΕΕΖ
  • Δ ενότητα
Ώρα : 17.00- 18.00
Οι γεύσεις της μπύρας : σύντομη εισήγηση για τις κατηγορίες, τα χαρακτηριστικά και τα είδη μπύρας. Ακολουθεί blind tasting των βασικών ειδών.
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!