Η Budweiser έχει σχέδια να εδραιώσει για τα καλά την κυριαρχία της στο διάστημα. Ο κολοσσός ζυθοποιίας, ελπίζει να είναι αυτός ο πρώτος που θα… σερβίρει μπύρα στον πλανήτη Άρη όταν ο άνθρωπος καταφέρει να πατήσει το πόδι του εκεί. Και μάλιστα για να το κάνει αυτό μαθαίνει ήδη πώς να φτιάχνει μπύρα σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας.

Ο Anheuser-Busch έχει ξεκινήσει μάλιστα από το 2017 να στέλνει σπόρους κριθαριού στον Διαστημικό σταθμό, σύμφωνα με την αναφορά του Orlando Sentinel. Στην επόμενη αποστολή ανεφοδιασμού από την SpaceX στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, η εταιρεία θα πραγματοποιήσει ένα πείραμα που θα τη βοηθήσει να μάθει περισσότερα για τη δυνατότητα παρασκευής βύνης στο διάστημα.

Η πολυεθνική ποτοποιία και ζυθοποιία, AB InBev, η οποία έχει εξερευνήσει διαφορετικές χρονικές περιόδους πριν από το όραμά της για ζυθοποιία, συνεργάζεται με το CASIS, το Κέντρο για την Πρόοδο της Επιστήμης στο Διάστημα, μη κερδοσκοπικό οργανισμό που διαχειρίζεται την ερευνητική εγκατάσταση στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Η αποστολή αναμένεται να απογειωθεί από το Cape Canaveral την Τετάρτη το απόγευμα.
«Η Budweiser εξερευνά πάντα τα όρια της καινοτομίας και είμαστε εμπνευσμένοι από το συλλογικό αμερικανικό όνειρο για να φτάσουμε στον Άρη», δήλωσε ο Ricardo Marques, αντιπρόεδρος της Budweiser, όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα πριν από δύο χρόνια. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε την έρευνά μας για να στείλουμε μπύρα στον «κόκκινο πλανήτη».

source
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!