Συμπόσιο Ζύθου επί Λίθου!

Μπορεί οι εκλογές να μας άλλαξαν τις ημερομηνίες δεν άλλαξαν όμως το πάθος όλων των συντελεστών και πρωταγωνιστών για την συμμετοχή τους στο μεγάλο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού με πρωταγωνίστρια την μπύρα! 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Ζύθου και ο Δήμος Ιλίου σας προσκαλούν στο μοναδικό και πρωτότυπο "Συμπόσιο ζύθου επί λίθου", στην Κεντρική Πλατεία Ιλίου στις 29 Αυγούστου με 1 Σεπτεμβρίου. 

Τι θα γευτούμε και τι θα δούμε;

-Ελληνικά και εισαγόμενα «αστέρια» της μπύρας με πάνω από 100 ετικέτες
- ΚΥΚΕΩΝ DARK BEER: Αναβιώνουμε τον αρχαίο Κυκεώνα! Τον ελληνικό πρόγονο του ζύθου που μετά από χιλιάδες χρόνια «ξυπνάμε» και φέρνουμε στην σύγχρονη μορφή την δικιά μας κουλτούρα μπίρας. Ο Κυκεών θα είναι διαθέσιμος σε περιορισμένη ποσότητα.
-11 συγκροτήματα ζωντανά στη σκηνή με ελληνικό και ξένο Rock, New Wave Rock, Pop, Funk, Blues Rock, Hard Rock, ελληνικές & ξένες επιτυχίες ‘80s - ‘90s, νησιώτικα και Ικαριώτικα, ιδιαίτερα θεατρικά μονόπρακτα, παραδοσιακούς χορούς απ’ όλη την Ελλάδα και χορούς απ’ όλο τον κόσμο. Μουσικά ακούσματα από Deep House Chill Out θα κρατάνε τον ρυθμό και την διάθεση ψηλά.
-Εκλεκτό φαγητό για απόλαυση, καθάρισμα της γευστικής παλέτας και για να κρατηθούμε…όρθιοι. 
-Δράση με κοινωνική υπευθυνότητα. Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να οδηγούν μετά από 2-3 «ποτηράκια» δεν έχουν παρά να το διαπιστώσουν από πρώτο χέρι φορώντας τα γυαλιά προσομοίωσης μέθης! Το ινστιτούτο οδικής ασφάλειας Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» θα είναι εκεί για να μας βάλει στο «παιχνίδι» με ασφάλεια.
-Διαγωνισμοί και δώρα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη (29/08) - Παρασκευή (30/08): 18:00-00:00 
Σάββατο (31/08) - Κυριακή (01/09): 11:00-00:30

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!