Στην ζυθοποιία Βεργίνα η Ένωση Ελλήνων Χημικών ΑΜ-Θ
Η διοικούσα επιτροπή του περιφερειακού τμήματος ΑΜΘ της Ένωσης Ελλήνων Χημικών πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ζυθοποιία Θράκης Βεργίνα στις 30/03/2019 που εδρεύει στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής. Η Ένωση Ελλήνων Χημικών (ΕΕΧ), είναι ΝΠΔΔ (Νόμος 1804/88 ), θεσμοθετημένος σύμβουλος του κράτους σε θέματα χημείας και χημικής εκπαίδευσης και εκπροσωπεί περισσότερους από 15.000 χημικούς, εποπτεύεται δε από το ΥΠΑΝ. Αποτελεί βαρυσήμαντοστόχο της ΕΕΧ η ανάπτυξη συνεργασίας και κοινών δράσεων με όλους τους φορείς, ώστε να επιτευχθεί ο κοινός στόχος, η παραγωγική ανασυγκρότηση και η βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας.
Η επίσκεψη έγινε σε ευχάριστο κλίμα και είχε ενημερωτικό χαρακτήρα. Τα μέλη ενημερώθηκαν για τα στάδια παραγωγής της μπύρας από την παραγωγή βύνης έως το τελικό προϊόν, ξεναγήθηκαν στους χώρους παραγωγής και συσκευασίας και ενημερώθηκαν για τους χημικούς και μικροβιολογικούς ελέγχους που διενεργούνται στα προϊόντα της επιχείρησης (μπύρες και τσάι). Τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες παρείχε ο CEO Χρήστος Δημτσούδης, ενώ το ραντεβού με τα μέλη της Ένωσης ανανεώθηκε για την διοργάνωση μελλοντικής ημερίδας παραγωγής ζύθου μικρής κλίμακας.
Σε αναζήτηση προσωπικού η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης
Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε., αναζητά προσωπικό ασφαλείας με πιστοποίηση και άδεια σε ισχύ για την περιοχή της Κομοτηνής.
Για την αποστολή των βιογραφικών τους οι υποψήφιοι παρακαλούνται να μεταβούν στον ιστότοπο www.verginabeer.com και στο πεδίο «Ευκαιρίες Καριέρας» να συμπληρώσουν την φόρμα για την αποστολή του βιογραφικού τους.
Προσφέρονται:
• Άμεση πρόσληψη
• Πλήρης απασχόληση
• Ασφάλιση, άδειες, επιδόματα
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!