Εγκαινιάστηκαν πριν λίγες μέρες οι νέες εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Πηνειού στο 7ο χλμ. Λάρισας – Συκουρίου. Η ζυθοποιία παράγει την μπύρα με την εμπορική ονομασία Lola στους τύπους Belgian Ale και Pilsner. Είναι η πρώτη φρέσκια, απαστεριώτη μπύρα που παράγεται στη Λάρισα από τοπικές πρώτες ύλες.

Τα εγκαίνια του νέου Ζυθοποιείου τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Λάρισας και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απ. Καλογιάννης καθώς και οι πρόεδροι του Επιμελητηρίου κ. Σ. Γιαννακόπουλος και του Συνδέσμου Βιομηχάνων κ. Αχ. Νταβέλης. 

Μιλώντας στην τελετή των εγκαινίων ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ζυθοποιίας Πηνειού κ. Γιώργος Πέτρου αναφέρθηκε το όραμα της εταιρίας λέγοντας: «Η πρώτη μπύρα της Λάρισας οραματιζόμαστε να είναι πρώτη παντού: στην ποιότητα, στην αξιοποίηση των ανθρώπων και των πρώτων υλών του τόπου μας, στη χρήση της υψηλής τεχνολογίας, στο σεβασμό του περιβάλλοντος», ενώ τόνισε ότι στόχος της ζυθοποιίας είναι η συνεχής ανάπτυξη σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες που να δίνουν τη μοναδική σφραγίδα της περιοχής μας στην Ελλάδα και τον κόσμο.

source
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!