Μετά από το ουίσκι Blackened που κυκλοφόρησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι Metallica το έριξαν στη μπύρα. Η Enter Night έκανε την πρεμιέρα της στα τέλη του 2018 στα γήπεδα των ΗΠΑ όπου περιόδευαν οι Metallica και θα κυκλοφορήσει παντού στις ΗΠΑ μέσα στο πρώτο τέταρτο του 2019. Σε δεύτερη φάση, θα έρθει και στην Ευρώπη, την Αυστραλία, την Κίνα και αλλού.

Προϊόν της συνεργασίας τους με τη ζυθοποιία Stone Brewing από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, περιγράφεται ως μια «pilsner με έντονο χαρακτήρα λυκίσκου, μέσα από πεταλιέρα παραμόρφωσης». Ο ντράμερ Λαρς Ούλριχ πήρε πάνω του το βάρος των ατελείωτων συναντήσεων και δοκιμών μέχρι να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δεν αποκλείεται λοιπόν πριν από το καλοκαίρι, εκεί που χαζεύετε μπύρες στο σούπερ μάρκετ, να δείτε δίπλα σε εκείνες των AC/DC, των Motörhead και των Iron Maiden, την Enter Night των Metallica. Και να αναρωτηθείτε αν είστε στο σούπερ μάρκετ ή στο metal τμήμα κάποιου δισκάδικου...


source
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!