Η “Tales of Ales” είναι μια εξειδικευμένη κάβα μπύρας, όπου, παράλληλα, μπορείτε να απολαύσετε την μπύρα της επιλογής σας, μέσα σε έναν πολύ ζεστό χώρο. Η αγάπη για την πραγματικά καλή μπύρα και η επιθυμία να δοκιμάσετε όσο το δυνατόν πιο πολλούς ποιοτικούς ζύθους, εγχώριους και εισαγόμενους, οδήγησαν στη δημιουργία ενός χώρου στην καρδιά της Αθήνας (5’ από τον σταθμό του μετρό/τρένου Μοναστηράκι). 

Πίσω από την ολοκαίνουργια εξειδικευμένη κάβα βρίσκεται ο Κώστας Φραντζέσκος  Άγις Κόντος, γνωστός στους λάτρες του ποιοτικού ζύθου από την ''θητεία'' του στο beer factory, όπου υπηρετούσε την εξάπλωση της craft σκηνής και όχι μόνο με πληρέστατο τρόπο αλλά και από την ιντερνετική του αρθρογραφία σε beer.grΤάδε έφη, Get your hops up. Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να πάρετε το Μετρό να κατεβείτε Μοναστηράκι να περπατήσετε λιγάκι και να πάτε στον Άγη να σας προτείνει την ιδανική εμπειρία μπύρας της ζωής σας! Ελπίδα του να κατορθώσει να σας κάνει να αγαπήσετε την καλή μπύρα όσο την αγαπάει και εκείνος (and then some...).


Διεύθυνση: Μιλτιάδου 19
Τηλέφωνο: 2103252540

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!