Οι πηγές Hinotani Onsen βρίσκονται στο Misugi Resort λίγο πιο έξω από το Kyoto της Ιαπωνίας, σύμφωνα με το Us Weekly. Τα διάσημα λουτρά τους συνδυάζουν σπιτική ιαπωνική μπύρα και καυτό φυσικό ιαματικό νερό, το οποίο ανανεώνεται κάθε 30 λεπτά, δημιουργώντας ένα μοναδικά αφρώδες μείγμα το οποίο έχει ένα βαθύ σκούρο χρώμα, όμοιο με της μπύρας dark lager.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του Misugi, η μπύρα περιέχει ζωντανή μαγιά, ανθρακικό οξύ και ένζυμα, που μαλακώνουν και καθαρίζουν την επιδερμίδα. «Επιπλέον, Co2 στη μπύρα είναι πολύ καλό για την κυκλοφορία του αίματος», συμπληρώνει ο Youki Nakagawa, ιδιοκτήτης του Resort.

Ενώ οι επιστήμονες δεν έχουν ακόμη επαληθεύσει αυτούς τους ισχυρισμούς, ίσως η εμπειρία από μόνη της να αξίζει! Εάν το σκέφτεσαι, να σε ενημερώσουμε ότι ένα χαλαρωτικό λουτρό των 45 λεπτών θα σού κοστίσει περίπου 15 δολάρια. Μην ξεχνάς ότι η κράτηση είναι απαραίτητη, καθώς το όλο πακέτο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές.

source


Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!