Τη δική τους δικοινοτική μπύρα αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένας Ελληνοκύπριος και ένας Τουρκοκύπριος. Σε αντίθεση με τη στασιμότητα που παρατηρείται στο Κυπριακό, οι Κώστας Σαχινιάν και Ορχούν Κανάνογλου πλάσαραν την «Drink for Peace».

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Αλήθεια» στο πλευρό των δύο νέων σε αυτή την προσπάθεια, είναι η γερμανική οργάνωση «Drink for Peace», η οποία έχει εμπλακεί σε παρόμοια πρότζεκτ σε Ισραήλ και Παλαιστίνη, αλλά και στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Σημειώνεται πως το 50% από τα κέρδη των πωλήσεων της μπύρας, θα πηγαίνουν μετά από απόφαση των δύο, στο Σπίτι της Συνεργασίας.

Στο μήνυμά του στους δύο ηγέτες, ο Κώστας ανέφερε πως μόνο όταν καταρρίψουμε τα τείχη στα μυαλά μας θα λυθεί το Κυπριακό. Από την πλευρά του ο Ορχούν, σημείωσε πως αφού η ζιβανία δεν είχε αποτέλεσμα, καλό θα ήταν Αναστασιάδης και Ακιντζί να δοκιμάσουν την μπύρα «Drink for Peace».


source
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!