Η ολοκαίνουργια κάβα για τους λάτρεις της μπύρας στο κέντρο της Αθήνας

Η οδός Νίκης, κάτω από την Φιλελλήνων στο κέντρο της Αθήνας, θα μπορούσε κάλλιστα να μετονομαστεί σε Brew Str γιατί εκεί πλέον βρίσκεται η ομώνυμη εξειδικευμένη κάβα του Γιώργου Τσιώλη, γνωστού μας από την Cava di Patsi. Μια πολύ έξυπνη κίνηση αν αναλογηθείς ότι η τουριστική κίνηση από την περιοχή είναι αυξημένη, λόγο του Συντάγματος και της Πλάκας και σε συνδυασμό με τις εκλεκτές επιλογές που μπορείς να βρεις εκεί την καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή.  Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια μικρή και γουστόζικη κάβα με μπύρες από όλη την Ελλάδα, μπύρες μικροζυθοποιίας και νομαδικής ζυθοποίησης και κάποιες επιλογές από Γερμανία, Βέλγιο, Σουηδία, Βρετανία, ακόμη και Αμερική, σπάνιες και λαχταριστές. 

Το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι εξωτερικά της κάβας έχει διαμορφωθεί ένας ιδιαίτερος ξύλινος χώρος με μπάρα και ψηλές καρέκλες και σκαμπό για να απολαύσεις την ιδιαίτερη craft μπύρα που μόλις πήρες από το εσωτερικό ψυγείο που τις διατηρεί σε κατάλληλη θερμοκρασία. Αν θέλεις τα καλούδια σου για το σπίτι υπάρχει μια κατασκευή με ράφια που κατακλύζεται από τις πανέμορφες και πολύχρωμες ετικέτες που προσφέρουν οι ευφάνταστοι μικροζυθοποιοί του εξωτερικού. Τέλος να πληροφορήσουμε ότι είναι ανοιχτό από τις 11 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ και ήδη ετοιμάζεται για τις πρώτες του γευσιγνωσίες. 

Διεύθυνση: Νίκης 50 Α
Τηλέφωνο: 2111116760

facebook

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!