Για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο κέντρο της Αθήνας (Πλατεία Κλαυθμώνος) δίνεται η ευκαιρία αφ’ ενός μεν στους Έλληνες ζυθοποιούς να παρουσιάσουν το ταλέντο και τις μπυροδημιουργίες τους και αφετέρου στους Έλληνες καταναλωτές να δοκιμάσουν μπύρες από όλη την Ελληνική Επικράτεια. Μιλάμε για τις Craft Beer Days

Η πρώτη γιορτή Ελληνικής Μπύρας είναι γεγονός. Από τις 4 έως και τις 13 Μαΐου 2018 δεκάδες παραγωγοί απ’ όλα τα μήκη και πλάτη της Ελληνικές Επικράτειας θα συγκεντρωθούν στη πλατεία Κλαυθμώνος για να εκθέσουν τη νέα γενιά Craft Ελληνικής Μπύρας. Η πρόσβαση στο χώρο της γιορτής είναι Ελεύθερη.

Άφθονη και ποιοτική Craft μπύρα, υπέροχοι Ελληνική μπυρομεζέδες, μουσική και χορός από γκρουπ και χορευτές του δρόμου εγγυώνται ανεπανάληπτες ημέρες για όλους αυτούς που θα επισκεφτούν τη πλατεία Κλαυθμώνος και την πρώτη Γιορτή Ελληνικής Μπύρας. Ας ενισχύσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια των Ελλήνων Ζυθοποιών. Το γεγονός πραγματοποιείται στα πλαίσια της προώθησης των φεστιβάλ μπύρας που διοργανώνει το athens beer festival για την προβολή της Craft σκηνής.
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!