Η αλκοολούχος βιομηχανία έχει αποκτήσει τη δική της... εκδοχή ηλεκτρονικής «latte art» με την εφεύρεση μιας προγραμματιζόμενης μηχανής που εκτυπώνει εικόνες και κείμενο πάνω σε αφρό μπύρας χρησιμοποιώντας ένα βρώσιμο μελάνι με βάση τη βύνη! Η Beer Ripples έχει δημιουργηθεί από μια εταιρεία που εδρεύει στο Μέριλαντ και έχει ήδη ξεκινήσει μια παρόμοια εκδοχή του προϊόντος που τυπώνει σχέδια σε αφρό καφέ.

Η συσκευή μπύρας, ωστόσο, χρησιμοποιεί ένα ειδικό μελάνι για να δημιουργήσει «όμορφες εικόνες υψηλής ανάλυσης» σε αφρώδη μπύρα. Η διαδικασία εκτύπωσης διαρκεί έως και 11 δευτερόλεπτα και μπορεί να αναπαράγει εικόνες και κείμενο. Ο εκτυπωτής λειτουργεί με μια οθόνη αφής συνδεδεμένη με WiFi και ταιριάζει σε ποτήρια ύψους 18εκ. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από τη βιβλιοθήκη εικόνων της εταιρείας ή εναλλακτικά, μπορούν να κάνουν λήψη της δωρεάν εφαρμογής Ripples, διαθέσιμης σε συσκευές iOS και Android, και να προσθέσουν μία από τις δικές τους εικόνες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Beer Ripples, Yossi Meshulam, δήλωσε:
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάσαμε τις Beer Ripples και φέρνουμε την ίδια υπηρεσία στις μπύρες που έχουμε τα τελευταία δύο χρόνια με τον καφέ. Έχουμε ήδη σερβίρει εκατομμύρια Ripples καθώς και εστιατόρια και καφετέριες σε όλο τον κόσμο. Τώρα, οι χώροι που σερβίρουν μπύρα, από παμπ και κλαμπ μέχρι ξενοδοχεία και αθλητικούς χώρους, μπορούν να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες για εμπλοκή, πίστη και συναισθηματική σύνδεση που παρέχει η Ripples».
Η συσκευή διατίθεται προς το παρόν μόνο στις ΗΠΑ και στον Καναδά και προορίζεται για εμπορική και όχι για προσωπική χρήση.

source
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!