Στην Κομοτηνή έγινε ο πρώτος πανελλαδικά αγώνας Beer Run, με μεγάλη συμμετοχή και τη μπύρα να ρέει άφθονη. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία των BEERunners Komotinis με την υποστήριξη και φιλοξενία της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης αλλά και του Συλλόγου ατόμων με αναπηρία «Ηρόδικος». Ο αγώνας των 6χλμ. είχε ως αφετηρία και τερματισμό την ζυθοποιία στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής. Ο ήχος της εκκίνησης ακούστηκε στις 12 το μεσημέρι, στο δρόμο μπροστά από το εργοστάσιο στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής, δίνοντας το έναυσμα στους συμμετέχοντες να τρέξουν με ψυχή και διάθεση. Η ιδιαιτερότητα του αγώνα ήταν ότι στο 3ο χλμ. της διαδρομής υπήρχε υποχρεωτική στάση και κατανάλωση ενός ποτηριού μπύρας Βεργίνα τύπου lager.




Ο συνδυασμός ενθουσίασε τους συμμετέχοντες που έδειχναν να το απολαμβάνουν. Συμμετέχοντες από διάφορα μέλη της Ελλάδας, άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Το Vergina Beer Run είναι ένα δρομικό γεγονός χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνιστικό χαρακτήρα! Για τον λόγο αυτό δεν υπήρχε ατομική χρονομέτρηση αλλά βραβεύτηκαν συμβολικά μόνο οι 3 πρώτοι άντρες και οι 3 πρώτες γυναίκες που τερμάτισαν.




Μετά τον τερματισμό και τις απονομές ακολούθησε πάρτι με μπύρες στον καινούργιο χώρο εκδηλώσεων/παρουσιάσεων της Ζυθοποιίας καθώς και ξενάγηση κατά ομάδες στον χώρο παραγωγής του εργοστασίου. Για πολλούς από τους συμμετέχοντες εκτός Κομοτηνής ήταν η πρώτη φορά που επισκέπτονταν το εργοστάσιο και δοκίμασαν προϊόντα όπως το κρύο τσάι Tuvunu.

source
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!