Η νέα, μαύρη, ελκυστική δημιουργία της Μικροζυθοποιίας Σερρών ανήκει στο είδος της Imperial Porter και είναι προορισμένη για τις εκλεκτές στιγμές του χειμώνα... Κανέλα Κεϋλάνης, βανίλια Μαδαγασκάρης, κάρδαμο, καρποί τόνγκας, παλαιωμένο ρούμι 7 ετών, καθώς και φρεσκοψημένος εξωτικός καφές με έντονη πολυπλοκότητα φρούτων, λουλουδιών και στοιχείων σοκολάτας, συνθέτουν τον γευστικό πλούτο της νέας συνταγής. Η προσθήκη σίκαλης και οι καβουρδισμένες βύνες ενισχύουν το σώμα της μπύρας που πατά πάνω σε 8,5 αλκοολικές μονάδες και αφήνει μια πλούσια σε γεύση και αρώματα επίγευση σε όλο το στόμα.

Η μπύρα συνδυάζεται ιδανικά με το γιορτινό τραπέζι αφού συνοδεύει αρμονικά μοσχαρίσιο και χοίρινο κρέας, barbeque sauce, πικάντικες γεύσεις, ψητά κρέατα, πλούσια τυριά, οστρακοειδή και μαλάκια. Επιπλέον, μπορεί να συνοδευτεί και με γλυκά σοκολάτας, παγωτό βανίλιας, επιδόρπια φρούτων ή να την απολαύσει κανείς ως ποτό.

Η νέα ετικέτα αποτελεί την έκτη κατά σειρά συνταγή που κυκλοφορεί η Μικροζυθοποιία Σερρών κάτω από την οικογένεια του εμπορικού σήματος της μπύρας «VOREIA» και την έβδομη δημιουργία της εταιρείας, μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία της FUNKY Greek Summer σε Ελλάδα και εξωτερικό το καλοκαίρι που πέρασε. Η VOREIA Imperial Porter κυκλοφορεί σε πολυτελή συσκευασία των 750ml και σε βαρέλι και αποτελεί την χειμερινή πρόταση της εταιρίας, που υπόσχεται να ικανοποιήσει και τις πιο υψηλές γαστρονομικές απαιτήσεις. Η Μικροζυθοποιία Σερρών, άλλωστε, έχει δείξει ήδη την δυναμική της στη δημιουργία μαύρης μπύρας, μετά το λανσάρισμα της VOREIA Stout, η οποία κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο διεθνή διαγωνισμό ‘Brussels Beer Challenge’, διακρίθηκε σε πολυάριθμες τυφλές δοκιμές σε γευσιγνωσίες σε Ελλάδα και εξωτερικό και αποτέλεσε την επίσημη πρόταση της Jameson στην Ελλάδα στην πρόταση σερβιρίσματος του νέου της, παλαιωμένου σε Stout βαρέλι, ουίσκι Jameson Caskmates συνοδεία της VOREIA Stout.

Το λανσάρισμα αυτής της εποχιακής, Winter Ale συνταγής έρχεται σε απόλυτη συνέπεια με τη φιλοσοφία της εταιρείας που συνεχίζει να επενδύει σε νέες γεύσεις και σε ποιοτικά ελληνικά προϊόντα υψηλής γαστρονομικής αξίας που δεν υστερούν σε τίποτα συγκριτικά με τα προϊόντα εισαγωγής ακόμα κι από χώρες με πλούσια παράδοση στην παραγωγή ζύθου. Με αυτόν τον τρόπο η Μικροζυθοποιία Σερρών επενδύει πρωτίστως στην δημιουργία και ανάπτυξη της κουλτούρας της φρέσκιας μπύρας στην εγχώρια αγορά και συνεχίζει την πορεία της αναδεικνύοντας τις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς στην παραγωγή premium προϊόντων.

Δελτίο Τύπου Μικροζυθοποιίας
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!