Zeos Winter Ale
Έχει αρώματα βύνης και φρούτων. Η γεύση είναι πολύπλοκη με καραμέλα, γλυκόριζα, ελαφρύ καπνό και ελαφρύ φινίρισμα βατόμουρου. Η ισορροπία υπάρχει, όχι πολύ γλυκιά, ούτε πολύ πικρή. Μια καλά στρογγυλεμένη μπύρα.





Marea Triple 
Η πρώτη Ελληνική Triple μπύρα είναι γεγονός! Η κλασσική συνταγή της Marea Double Malt Ale τοποθετήθηκε για ζύμωση και ωρίμανση σε ολοκαίνουρια δρύινα βαρέλια από τη περιοχή του Bordeaux κερδίζοντας επιπλέον αρωματικές και γευστικές διαστάσεις και εντάσεις. Το αποτέλεσμα, η Marea Triple! Πρόκειται για μια μπύρα περιορισμένης παραγωγής, πιο συγκεκριμένα 1200 φιάλες των 330ml μόλις διατέθηκαν στην αγορά.


Delphi Dark Ale
Ταυτόχρονα, μια νέα συνταγή έρχεται να προστεθεί στο παλμαρέ της σειράς Delphi. Πρόκειται για την απαστερίωτη, αφιλτράριστη και διπλοζύμωτη Delphi Dark Ale που ισορροπεί μεταξύ δύναμης και φινέτσας. Διαθέτει πλούσιο καφέ αφρό και έντονο αρωματικό χαρακτήρα καφέ, καβουρδισμένων ξηρών καρπών και μαύρων φρούτων, που συνοδεύονται από την υποστηρικτική τροπική έκφραση του λυκίσκου. Το απαλό της σώμα και η δυναμική, μακριά, σοκολατένια της επίγευση τη καθιστούν μια πολύ εύκολη και συνάμα ιδιαίτερη μάυρη μπύρα. Η Delphi Dark Ale θα αποτελεί βασική ετικέτα του ζυθοποιείου και έχει κυκλοφορήσει στην αγορά απο τον Νοέμβριο.

Chios BBQ Beer
Μια καπνιστή μπύρα με διακριτική πικράδα και έντονα αρώματα ξύλου, από βύνη καβουρδισμένη με παραδοσιακή μέθοδο, φυσικά καπνισμένη με ξύλο οξιάς, που χαρίζει ξεχωριστή απόλαυση συνοδεύοντας φαγητά με έντονες γεύσεις. Εμφιαλώνεται αφιλτράριστη και απαστερίωτη σε μικρές μοναδικές παρτίδες




Νήσος Θολή
Η ΝΗΣΟΣ ΘΟΛΗ με τη λευκή ετικέτα, είναι μια μπύρα τύπου «ΚΕΛΛΕΡ», δηλαδή «του κελαριού»! Απαστερίωτη και αφιλτράριστη διατηρεί ένα μεγάλο μέρος της μαγιάς και άρα των χρήσιμων βιταμινών της στο μπουκάλι, και παρουσιάζεται με τη χαρακτηριστική φυσική θολότητα που επιβάλει η ιστορική κατηγορία της που προέρχεται από τη Βόρεια Ευρώπη και τον Μεσαίωνα. Διακινείται και διατηρείται εντός ψυγείου. Η ΝΗΣΟΣ ΘΟΛΗ, εμφιαλώνεται από τη μέση της δεξαμενής, μετά από μακρά ωρίμανση σε χαμηλή θερμοκρασία. Δεν υπόκειται σε καμία απολύτως επεξεργασία, ενώ περιέχει μόνο το φυσικό ανθρακικό που δημιουργείται κατά το στάδιο της ζύμωσης. Όση μαγιά συνεχίζει να αιωρείται μέσα στη παγωμένη δεξαμενή, ακολουθεί τη ΝΗΣΟΣ ΘΟΛΗ και στο μπουκάλι, παίρνοντας μαζί της και τα αρώματα της πολύ μεγάλης ποσότητας αρωματικών λυκίσκων που προβλέπει η συνταγή μας. ΦΥΣΙΚΑ ΘΟΛΗ, με χρυσοχάλκινο χρώμα, ανεπαίσθητα πικρή, έντονα αρωματική, η ΝΗΣΟΣ ΘΟΛΗ είναι περήφανη για το σώμα και την έντονη της επίγευση. Αφήνει στο στόμα την ευχάριστη αίσθηση του χυμού.
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!