H Βudweiser θέλει να είναι η πρώτη ζυθοποιία, η οποία θα καταφέρει να δημιουργήσει μία μπύρα εκτός του πλανήτη μας. Η Budweiser αποφάσισε να ξεκινήσει να πειραματίζεται με τη δημιουργία ζύθου στο Διάστημα, φιλοδοξώντας να γίνει η πρώτη εταιρεία που θα δημιουργήσει μπύρα στον πλανήτη Άρη. Σε πρώτο επίπεδο, η Budweiser θα στείλει όλα τα απαραίτητα υλικά και την πρώτη ύλη στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, προκειμένου να δοκιμάσει τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να δημιουργηθεί μπύρα στο Διάστημα. Αυτό θα γίνει μέσα στον Δεκέμβριο, προκειμένου να γίνει η εξαγωγή των κατάλληλων συμπερασμάτων για να προχωρήσουν τα επόμενα στάδια του project.

Ένα από τα βασικά ερωτήματα στα οποία θέλει να απαντήσει η Budweiser είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούν οι πρώτες ύλες για την παρασκευή της μπύρας σε περιβάλλον μικροβαρύτητας. Για το σκοπό της, η Budweiser συνεργάζεται τόσο με το Κέντρο Προωθημένων Ερευνών στο Διάστημα, όσο και με την εταιρεία μεταφορών προς το Διάστημα, τη Space Tango προκειμένου να γίνει η μεταφορά των υλικών που θα οδηγήσει στην ασφαλή εκτέλεση του πειράματος.

Εκτός από το φιλόδοξο στόχο της παρασκευής μπύρας στο Διάστημα, η Budweiser φιλοδοξεί να βγάλει σημαντικά συμπεράσματα για την αποδοτικότερη παραγωγή μπύρας και στον μικρό μας πλανήτη…


source
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!