Με μεγάλη μου χαρά προσφάτως είδα πως κάτι καινοτόμο θα ανοίξει τις πόρτες του στην Θεσσαλονίκη. Το πρώτο Brewpub της πόλης είναι γεγονός! Προσπαθώντας να ξεφύγουν από τα κατεστημένα δημιούργησαν έναν χώρο στο κέντρο της πόλης φτιάχνοντας πραγματική μπύρα. Ανακαλύψτε το σώμα, τη γεύση, το άρωμα των παρθένων υλικών της. Με πολλή αγάπη και μεράκι δημιουργούν πραγματικές φρέσκες μπύρες. Στο σημερινό event προσκαλούν για πρώτη φορά τους μπυρόφιλους της συμπρωτεύουσας στον μαγικό κόσμο του ποιοτικού ζύθου. Ας δούμε τι λένε και οι ιδιοι για το νέο τους εγχείρημα. 
Έχουμε μεγάλο ενθουσιασμό που ξεκινάμε κάτι πρωτόγνωρο για την πόλη μας και ιδιαίτερα για την χώρα μας, στις εποχές που διανύουμε. Brewpub είναι ένα ζωντανό ζυθοποιειο όπου μπορείς να απολαύσεις παγωμένες μπύρες και να πάρεις μια ιδέα από την διαδικασία παραγωγής. Αυτή είναι και η διαφορά με τις υπόλοιπες μπυραριες. Οι δύνατοτητες του ζυθοποιειου υπερκαλυπτουν ένα γεμάτο μαγαζί καθώς διαθέτει 6 κυλινδροκωνικα 500 λίτρων.
Στο μαγαζι θα μπορεί ο κάθε λάτρης της μπύρας να απολαύσει την μπύρα του συζητώντας με τον ζυθοποιο μας καθώς και να μαθαίνει για την διαδικασία παραγωγής. Η σχολική χρονιά μας λοιπόν ξεκινάει 7/9/2017 περιμένωντας να γίνουν οι πρώτες εγγραφές.


Διεύθυνση: Γρ. Παλαμά 21, Θεσσαλονική
Τηλ.: 231 026 9469
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!