Ένα οικιακό μηχάνημα για παρασκευή σπιτικής μπύρας

Έχουμε παρουσιάσει και στο παρελθόν μηχανήματα που υπόσχονται ποιοτική μπύρα επιπέδου σπιτικής και άνω. Άλλο ένα θα δούμε και σήμερα και πιο συγκεκριμένα το BREWCRAFTER25. Αν αναζητάς έναν απλό και οικονομικό τρόπο για να φτιάξεις τη δική σου μπύρα με το BREWCRAFTER25 δεν χρειάζεται ιδιαίτερος κόπος για να φτιάξεις μία αληθινά γευστική μπύρα!

Στιβαρό
Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι ss304, προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για ζυθοποίηση εξασφαλίζοντας παράλληλα την ανθεκτικότητα.

Ρύθμιση Θερμοκρασίας
Σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία που χρειάζεστε - όταν την χρειάζεστε, δίνοντας έτσι τον πλήρη έλεγχο.

Διπλή Θέρμανση
Δύο αντιστάσεις θέρμανσης 100-700W + 1800-2500W παρέχουν την κατάλληλη ισχύ και διατηρούν άριστες συνθήκες παρασκευής αβίαστα.

Σύστημα Έκπλυσης - Διαχωρισμού Βυνών
Ο εσωτερικός ανοξείδωτος κάδος, βοηθάει στον διαχωρισμό και την έκπλυση των βυνών, με το μοναδικό σύστημα ανύψωσής του.

Ανακυκλοφορία
Με την ειδική αντλία τροφίμων, η ανακυκλοφορία γίνεται ευκολότερη όσο ποτέ! Συνδέεται στη βρύση, η οποία τροφοδοτείται από το φίλτρο bazooka. Συνοδεύεται από αντάπτορα 220v.

Ηλεκτρονικός Πίνακας Ελέγχου
Με την αδιάβροχη οθόνη LED, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία, δίνοντάς σας τον πλήρη έλεγχο.

Παρακολουθήστε παρακάτω και ένα επεξηγηματικό βίντεο για την χρήση του.

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!