Πενήντα ανεξάρτητοι παραγωγοί μπύρας από τα Βαλκάνια και την Ευρώπη, εκπροσωπώντας σαράντα διαφορετικές φίρμες θα βρεθούν τον προσεχή Μάιο στην περιοχή της Κομοτηνής, στα πλαίσια του συνεδρίου I.C.B.R (Independent Craft Brewery Roundtable) το οποίο διοργανώνει για πρώτη φορά η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης. 

Όπως μας ενημέρωσε ο κύριος Χρήστος Δημτσούδης, διευθύνων σύμβουλος της Ζυθοποιίας, «διοργανώνουμε από 5 έως 7 Μαΐου ένα συνέδριο για ανεξάρτητους ζυθοποιούς της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων αλλά και της Ευρώπης. Σαν θεματικές ενότητες έχουμε τα κομμάτια τεχνολογίας, πράγματα που αφορούν τον κλάδο, θέματα αγοράς, καινοτομίας, εξαγωγών και άλλα. Θα έχουμε περίπου 50 σύνεδρους από 40 διαφορετικά ζυθοποιία τόσο από Ελλάδα όσο και εξωτερικό, από χώρες όπως Ιταλία, Βουλγαρία, Αλβανία, Αγγλία και άλλες». 

Το συνέδριο θα λάβει χώρα στον ολοκαίνουργιο εκθεσιακό/συνεδριακό χώρο που δημιουργήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης, και θα είναι τριήμερο. Σκοπός και στόχος της Ζυθοποιίας είναι το πρώτο αυτό συνέδριο να γίνει θεσμός τόσο για την ίδια την εταιρία όσο και για την ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Τις δύο πρώτες μέρες του συνεδρίου θα υπάρχουν ομιλίες, τοποθετήσεις και ανταλλαγή απόψεων, ενώ η τελευταία μέρα, Κυριακή 7 Μαΐου είναι προγραμματισμένες μικρές τοπικές εκδρομές ώστε οι σύνεδροι να έχουν την ευκαιρία να δουν και να ξεναγηθούν στις ομορφιές της περιοχής μας.

Source
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!