Με αφορμή την αυριανή κοπή πίτας του ΣΕΖΕ διάλεξα να παρουσιάσω την μπυραρία που θα λάβει μέρος το εν λόγο γεγονός! Το κοινό πάθος δύο φίλων, του Mr Barley και του Mr Cargo, να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι στο χώρο της µπύρας, οδήγησε το 2012 στη δηµιουργία του Barley Cargo. Ένα Beer Bar με τεράστια συλλογή από μπύρες και θέα τις «άυπνες» οδούς Κολοκοτρώνη και Καρύτση. Πρόκειται για μπυραρία με βιομηχανική «Cargo» διακόσμηση, ένα τοίχο γεμάτο από μπύρες, ξύλινα και βαρελίσια τραπέζια, και μεγάλη μπάρα. 

Φανταστείτε έναν µεγάλο χώρο µε industrial πινελιές, µεγάλες τζαµαρίες που βλέπουν στον δρόμο, µια πελώρια µπάρα και µακρόστενα τραπέζια µε πάγκους, όπου Έλληνες και ξένοι, σε ανέµελες after office ή after shopping συναντήσεις έχουν να επιλέξουν ανάµεσα σε 70 µπύρες ελληνικών µικροζυθοποιείων. Επίσης 250 περίπου διεθνείς, ανάµεσά τους σπάνιες ετικέτες από Τσεχία, Γερµανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Μ. Βρετανία, Η.Π.Α., φρέσκες, μοναστηριακές ή μοναστηριακού τύπου, χωρίς αλκοόλ, καθώς και 17 draft σε ειδικά διαμορφωμένο ψυκτικό θάλαμο που εξασφαλίζει την ποιότητα, φρεσκάδα και σωστή θερμοκρασία της μπύρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μαγαζί διαθέτει και υπηρεσία ''κάβας'' που σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε κάθε µπύρα για το σπίτι σε τιμή λιανικής ενώ σημαντικό στοιχείο αποτελεί και το γεγονός ότι η κουζίνα εδώ λειτουργεί καθαρά συνοδευτικά και δεν επισκιάζει την μπύρα. Οι συνοδευτικοί μεζέδες αποτελούνται απο χειροποίητες τυροκροκέτες με μαρμελάδα εσπεριδοειδών, φρέσκα ψητά μανιτάρια Εύβοιας, ποικιλία Ελληνικών τυριών, ζουμερό μπέργκερ, ωραιότατο κότσι με μέλι και μπύρα. Πατάτες σε όλες τους τις μορφές, κεφτέδες από ντομάτα, κιμά ή λαχανικά αλλά και δεκάδες προτάσεις σε λουκάνικα από την ελληνική περιφέρεια πρωταγωνιστούν. Σε ό,τι αφορά τις τιμές, αποτελεί εξαιρετικά οικονομικά επιλογή. Στο χώρο διοργανώνονται, επίσης, και ιδιαίτερες μουσικές βραδιές.

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 6 & Καρύτση
Τηλ.: 210 3230445
Facebook Foursquare

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!