Η 2η Γιορτή Μπύρας του Βύρωνα, στον εμβληματικό χώρο του θεάτρου Βράχων, θα ανοίξει τις πύλες της από 25 έως 28 Μαΐου. Σε συνέχεια του περσινού Rockfest, ο Δήμος Βύρωνα και η Δημοτική του επιχείρηση, φιλοξενούν όλες τις μικροζυθοποιίες για να εκθέσουν τις μπύρες τους και όχι μόνο! Το φαγητό και η μουσική θα αποτελέσουν φέτος ξεχωριστές εκπλήξεις και μοναδικό λόγο επίσκεψης στο Beerfest.

Oι περσινοί αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους: 60 drafts, 150 ετικέτες και πάνω από 9.000 επισκέπτες αγκάλιασαν την πρώτη μας προσπάθεια. Φέτος καλείστε σε μια μεγάλη γιορτή, όχι μόνο μπύρας αλλά και μουσικής με επιλεγμένα σχήματα και ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις. 3 συναυλίες καθημερινά, από τους καλύτερους στο είδος τους. Rock, jazz, swing, ρεμπέτικη λαϊκή και παραδοσιακή μουσική, σ’ ένα αρμονικό πάντρεμα: η μοναδική Φωτεινή Βελεσιώτου, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Αγγελική Τουμπανάκη, ο Πάππος και η Ανατολή Μαργιόλα, ο Γ. Κιουρτσόγλου με τον Ηaig Yazdjian, ο Στάθης Άννινος και οι «παραδοσιακοί» Σκορδαλός και Επιτροπάκης, είναι μόνο κάποιοι από τους συμμετέχοντες. 

Μοναδικές beer - street food προτάσεις, από εξαιρετικές πρώτες ύλες, θα συνοδεύουν ιδανικά τη μπύρα που θα επιλέξετε. Φέτος, στο Beerfest, θα καθιερωθεί μια γιορτή προσιτή σε όλους τους Αθηναίους, με ποιότητα, αξιοπιστία και πραγματική ψυχαγωγία που λείπει απ'όλους μας.

Πάρτε μια γεύση απο πέρσι και μείνετε συντονισμένοι διότι θα σας μεταφέρουμε ότι νεότερο προκύψει!!!

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!