H φιλοσοφία του, οφθαλμοφανής. Από το πρώτο κιόλας βήμα σου σ’ αυτό, σε ωθεί να ζήσεις μια American dream, ατμοσφαιρική εμπειρία σε ένα φανταστικό, rustic εσωτερικό περιβάλλον. Επίλεξε μια θέση στην μπροστινή, γεμάτη ζωντάνια, αυλή του ή στο καταπράσινο patio με την HD γιγαντοοθόνη των 210 ιντσών να σου χαρίζει ολοζώντανες στιγμές από τους αγώνες της ποδοσφαιρικής σου ομάδας, των τελικών αγώνων πυγμαχίας ή golf και όχι μόνο, και ετοιμάσου να απολαύσεις την εμπειρία. Μια βραβευμένη, συνάμα, με Time Out Eating Award, πρεσβεία της μπύρας, με τη μνημειώδη της κάρτα να ξεπερνά τις 150 ετικέτες επιλεγμένων draught ή σε φιάλη μπυρών, οι οποίες δεδομένα θα σερβιριστούν σε ορθότατη θερμοκρασία και η κάθε μια στο δικό της, συλλεκτικό ποτήρι. Δικό σου μέλημα, να βολευτείς με την παρέα σου σε ένα από τα παρεΐστικα τραπέζια του gastro pub και με τον ιδιοκτήτη και έμπειρο ζυθογνώστη, Μάριο Κυπριανού στο πλευρό σου, οργάνωσε με τον καλύτερο τρόπο την Beer&Food βραδιά σου.

Το motto του απλό και ξεκάθαρο ‘Great food, Great music, Great Sports’, και όλοι περνούν υπέροχα!
Μια ξανθιά μπύρα, όπως η Grimbergen blonde, εγγυημένα θα προταθεί για να συνοδεύσει τα μεθυσμένα με κρασί και μουστάρδα, μύδια και σωλήνες, ενώ τα guacamole tacos που ακολουθούν, θα χρειαστούν την ευχάριστη πικράδα της βελγικής, με IPA ταυτότητα, Vedett για να απογειωθούν. Η φωτογραφική σου σε απόσταση αναπνοής, για να απαθανατίσεις τους ακόλουθούς σου να ποζάρουν πλάι στις σπάνιες συλλογές από beer coasters, ποτήρια και υπογεγραμμένα memorabilia των Mike Tyson, Mohamed Ali, Michael Jordan, U2 και όχι μόνο. Ο εξαίρετος στο ψήσιμο, σολομός με σπαράγγια και το αρνίσιο, τρυφερό κότσι, εγγυημένα θα σε κάνουν να στείλεις τα εύσημα σου στο σεφ Ανδρέα Αγαθαγγέλου, αλλά και θα σε ωθήσουν να ασπρίσεις ξανά τα χείλη σου με τις εξαίρετες Estrella Inedit και Westmalle Dubbel μπύρες. Moondog’s χωρίς burger, δεν είναι αποδεκτό, γι’ αυτό μην παραλείψεις να παντρέψεις την εξαίρετη, με κάθε σημασία της λέξης, ολλανδική Hertog Jan Grand prestige μπύρα, με το μοναδικό Peanut Butter Burger.

Facebook Foursquare Website

Moondog's
Moondog's
Moondog's

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!