Για 2η συνεχόμενη χρονιά το Beer Fabrica ανακοινώνει την διεξαγωγή του μπυροφεστιβάλ που φαίνεται να γίνετε θεσμός! Πέρσι είχαμε την τιμή να παρουσιάσουμε την εκδήλωση στο φίλιο προς την μπύρα κοινό κάτι που θα συνεχιστεί και φέτος.

Η παραγωγή του "εργοστασίου", άρχισε τον Ιούνιο του 2011, από τον Beer Sommelier Νίκο Χαλκίδη με σκοπό να προαχθεί η κουλτούρα του ποιοτικού ζύθου και να δοθεί η ευκαιρία σε κάποιον να δοκιμάσει γεύσεις και αρώματα που δεν είχε την ευκαιρία μέχρι τώρα. Με επιμονή και αγάπη σε αυτό που κάνουν, αναζητούν καθημερινά νέες ετικέτες μπύρας από ζυθοποιίες (μικρές & μεγάλες) ανά την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Ταυτόχρονα δημιουργούν συνεχώς μοναδικές γευστικές προτάσεις, για να συνδυάσετε με τη μπύρα σας!


Μας περιμένουν λοιπόν όλους στο 2ο festival που θα πραγματοποιηθεί στις 25-26-27 Σεπτεμβρίου! Εκεί θα βρούμε 8 Μικροζυθοποιίες, 20 εξαιρετικά βαρέλια μπύρας από 2€, Ελληνική κουζίνα παράλληλα με ένα Bazaar αγαπημένων ετικετών. Η εκδήλωση θα ακολουθήσει ξένα πρότυπα καθώς θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ποτηριού γευσιγνωσίας αξίας 3€ (το οποίο μπορείτε να επιστρέψετε). Στην συνέχεια μέσω μαρκών (αξίας 2€ η καθεμία) θα γίνετε και η δοκιμή μπυρών απο το πλούσιο tap list (150ml. 1 μάρκα / 300ml. 2 μάρκες). Ταυτόχρονα στον διαγωνισμό του Instagram, κάνοντας follow στην σελίδα της μπυραρίας και ανεβάζοντας μια φωτογραφία με hashtag #beerfabrica ίσως κερδίσετε μια συλλογή με μπύρες αξίας 150€. Πώς?
1. Η φωτογραφία πρέπει να έχει θέμα το Festival
2. Ο διαγωνισμός ξεκινά την Κυριακή 25.09 στις 18:00 και λήγει την Παρασκευή 30.09 στις 11:00 π.μ.
3. Οι 2 χρήστες με τα περισσότερα likes κερδίζουν από την συλλογή μπύρας.

Πως φτάνουμε στο Festival...
Από το κέντρο της Θεσσαλονίκης με τις γραμμές 23 & 28 του ΟΑΣΘ & με τη γραμμή 8 από το Κορδελιό. Από τις 18:00 και μετά οι κάνουλες αρχίζουν να ρέουν...
Πληροφορίες: 2310 209 943
Διεύθυνση: Επταπυργίου 69
56626 Συκιές Θεσσαλονίκης
Ενημερωθείτε για ότι νεότερο στην σελίδα του Facebook
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!