Το Beeroskopio συχνά πυκνά φροντίζει να παρουσιάζει δουλειές και παρουσίες γενικότερα, εκτός Λεκανοπεδίου, που τιμούν την ποιοτική μπύρα και εξαπλώνουν την κουλτούρα στις περιοχές που εδρεύουν. Έτσι και στο σημερινό άρθρο, έχοντας ταξιδέψει στο παρελθόν σε Τρίκαλα, Βόλο και Θεσσαλονίκη ήρθε και η ώρα για την Λάρισα όπου δραστηριοποιείται εδώ και καιρό μια κάβα, την λες και Μπυραρία, στην πόλη προσφέροντας άφθονη μπύρα απο επιλεγμένες Ζυθοποιίες του εξωτερικού αλλά και εγχώριες. Ας γνωρίσουμε λοιπόν τον ''σταθμό της Μπύρας'' όπως μας το περιγράφουν οι ιθύνοντες.

Σκέψου κάτι χαλαρό, κάτι δροσιστικό, κάτι παρεΐστικο. Σκέψου μπύρα… Ναι σκέψου Bier Station! Την πρώτη εξειδικευμένη κάβα – μπυραρία στη Λάρισα που αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους ψαγμένους της μπύρας, αλλά και για όσους επιθυμούν να μυηθούν σε αυτή. Η μπυραρία Bier Station, επί της Κενταύρων 19, έχει λόγους να παινεύεται. Αρχικά για τον πλουραλισμό της, με τα 8 βαρέλια της και τις 150 ετικέτες μπύρας, με εξειδίκευση στις μπύρες από Τσεχία, Γερμανία, Βέλγιο, καθώς και από ελληνικές μικροζυθοποιίες. 

Φυσικά θα βρείτε και μπύρες από διάφορες άλλες χώρες, κυρίως craft beers. Δεύτερον για τα εξαιρετικά πιάτα της. Η γευστική ποικιλία λουκάνικων, τα spare ribs, το schnitzel και το περίφημο κότσι κάνουν τη γλώσσα να φέρει πολλές περιστροφές γύρω από το στόμα… Τρίτον για την άψογη εξυπηρέτηση. Τέταρτον γιατί ποτέ δεν εφησυχάζει. Τουλάχιστον δύο φορές τον μήνα «εγκαινιάζει» νέες ετικέτες και φέρνει στα ποτήρια μας ό,τι πιο φρέσκο κυκλοφορεί. Τι άλλο θέλουμε; Μα φυσικά τη δυνατότητα να προμηθευτούμε όλες τις μπύρες και στο σπίτι μας, αφού το Bier Station συνδυάζει πώληση λιανική και χονδρική. Και για όσους ανήκουν στους λάτρεις των λουκάνικων Wurst έχουμε καλά νέα, καθώς τώρα μπορούν να τα απολαύσουν σπίτι και σε τιμές λιανικής.

Διεύθυνση: Κενταύρων 19, Λάρισα
Τηλέφωνο: 241 053 7868
facebook foursquare

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!