Sknipa Strong Ale
Η δεύτερη σε σειρά μικροζυθοποιία από την συμπρωτεύουσα μας παρουσιάζει την "sknipa". Μια αφιλτράριστη και απαστερίωτη strong ale, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά, φτιαγμένη από εκλεκτές Ελληνικές ποικιλίες βύνης και άριστης ποιότητας λυκίσκους. Τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του τελικού προϊόντος είναι τα καλύτερα που υπάρχουν, και σε ποσοστό 80%, Ελληνικής προέλευσης. Ακόμα και τα μηχανήματα, είναι κατασκευασμένα στην Ελλάδα.

Stout Stilvi
Μαύρη μπύρα με ιδιαίτερη γεύση και κρεμώδη βελούδινο αφρό. Έντονα καβουρδισμένα αρώματα με νότες σοκολάτας και καραμέλας.

Lager Stilvi
Μπύρα με λαμπερό χρυσό διαφανές χρώμα, δροσιστική με μεταξένια υφή και αρωματισμένη με τις καλύτερες ποικιλίες λυκίσκου του κόσμου που τις προσδίδουν μια αρμονία στην πικράδα και στα γήινα, βοτάνων, λουλουδιών και πικάντικα αρώματα. Συνοδεύει ιδανικά τα ψάρια και το κοτόπουλο. Η δροσιστική και γεμάτη γεύση της είναι σκέτη απόλαυση είτε συνδυάζεται με ένα απλό σνακ, είτε συνοδεύει ένα υψηλής γαστριμαργικής αξίας έδεσμα.

Weiss Stilvi
Μπύρα με ένα όμορφο αδιαφανές χρυσό αχυρένιο χρώμα, με τη σωστή αναλογία σώματος αφήνοντας την ιδανική αίσθηση πληρότητας. Η τριβή ανάμεσα στη γλώσσα και τον ουρανίσκο "ελευθερώνει" άρωμα μπανάνας και λουλουδιών διατηρώντας πάνω από όλα την μεστή γεύση βύνης. Κλειδί για την τέλεια γεύση αποτελεί η ισορροπία σε όλα τα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά της. Tαιριάζει ιδανικά µε την ελληνική κουζίνα και τα θαλασσινά της και όχι μόνο με λουκάνικα, κρεατικά και ξινολάχανα.


Άλη Red Ale
Η Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης τον Απρίλιο έκλεισε τον πρώτο χρόνο της και γιορτάζει με μία επετειακή μπύρα! Η Άλη Red Ale, δημιουργήθηκε από την ομάδα της πρώτης Μικροζυθοποιίας της Θεσσαλονίκης, για να γιορτάσει τον πρώτο πετυχημένο χρόνο περιπλάνησης και να μοιραστεί τη χαρά της με όλο τον κόσμο! Η συνταγή που επιλέχθηκε είναι μία Red Ale και στηρίχθηκε σε μία παλιά αγαπημένη μας συνταγή. Κόκκινη, βυνώδης, ελαφρώς γλυκιά με έντονη παρουσία καραμέλας & μπισκότου, βελούδινη επίγευση, κυκλοφορεί ήδη στην αγορά. (Πηγή: beerbartender.gr)

Ήπειρος Lager
Η υψηλής ποιότητας λυκίσκου με την μέθοδο του dry hopping, προσδίδει μοναδικότητα στον χαρακτήρα. Δηλαδή την ήπια και φρουτώδη γεύση της με ένα πλούσιο μπουκέτο αρωμάτων χαρίζοντας την μοναδική της επίγευση. Η αφιλτράριστη μέθοδος παρασκευής της, της επιτρέπει να διατηρεί τη φυσική αυθεντικότητά της σε συνδυασμό με πολλές βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.




Plastigga Strong Ale
Αφιλτράριστη, απαστερίωτη με αρώματα ανθέων, βανίλιας και καβουρδισμένης καραμέλας, η δυνατή της ζυθοποιϊας Πλάστιγγα, ωριμάζει για τρεις μήνες στη δεξαμενή μας σε χαμηλή θερμοκρασία.
Χαρακτηριστικά
Γεύση: γλυκιά βυνώδης γεύση και μια ελαφριά πικρή επίγευση στο τέλος.
Χρώμα: κόκκινο ρουμπινί
Συστατικά: Νερό, βύνη κριθαριού, λυκίσκος, μαγιά
Διατηρείται στο ψυγείο. Σερβίρεται στους 6-8 βαθμούς.

Septem Wheat IPA
Η Μικροζυθοποιία Septem, θα έχει έτοιμη σε περίπου ένα μήνα(?), την Septem Wheat IPA. Η μπύρα θα παράγεται με βύνες Pale Ale, Maris Otter και σιτάρι, καθώς και λυκίσκους Vic Secret από την Αυστραλία και Waimea από την Νέα Ζηλανδία. Το τελικό της αλκοόλ θα είναι κοντά στα 6% abv και μάλλον θα ναι μια ακόμα μέρα της Septem. (Πηγή και φώτο: beerbartender.gr)





Johnnie's Beer (Μακεδονική Μικροζυθοποιία)
Φρέσκια τοπική απαστερίωτη, ελαφρώς φιλτραρισμένη μπύρα περιορισμένης παραγωγής. Παρασκευάζεται από ελληνικές ποιοτικές πρώτες ύλες και το μοναδικό νερό των πηγών Βοϊράνης, με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους παραγωγής.
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!