Η προσωπική εμπειρία απο την περσινή εκδήλωση ήταν άκρως θετική διότι εκτός απο την άριστη οργάνωση και παράθεση των προϊόντων οι λάτρεις της μπύρας μπορούσαν να δοκιμάσουν μια τεράστια γκάμα απο μπύρες εξωτερικού που εισάγονται αποκλειστικά απο την Deals και παρουσίαζαν σπανιότητα λόγο ιδιαιτερότητας στυλ (Imperial Stout, Barleywine, Double IPA κ.α) που ακόμα Μπυραρίες και κάβες ίσως διστάζουν να προσφέρουν στο κοινό. Εκτιμώ ότι και φέτος θα αντικρίσουμε μια παρόμοια ποιοτική κατάσταση και με πολύ όρεξη να (ξανά)δοκιμάσουμε εκλεπτισμένες μπύρες, φέρνοντας παρέα κάποιον που θα εκτιμήσει το συγκεκριμένο επίπεδο, για να διαδίδεται και η κουλτούρα μας!


Για φέτος η εταιρεία Deals A.E. στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης των πελατών της, οργανώνει το 4ο Gastronomy Fair με σκοπό να παρουσιάσει όλα τα προϊόντα της. Tο Gastronomy Fair θα παρουσιάσει στους επαγγελματίες αλλά και τους λάτρεις των γεύσεων προϊόντα υψηλής ποιότητας από όλο τον κόσμο στις 20 Μαρτίου, από τις 12:00 έως τις 20:00. Για μια ακόμη χρονιά θα παρουσιαστούν στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental (αίθουσα Αφροδίτη) τα κορυφαία προϊόντα της. με ανανεωμένη και ακόμα πληρέστερη την γκάμα Ξένου και Ελληνικού Αμπελώνα, τις σοκολάτες Valrhona, τη μεγαλύτερη ποικιλία από special Μπύρες και Μπύρες Ελληνικής Μικροζυθοποιΐας, τα μοναδικά χαρμάνια τσαγιού Kusmi Tea, την μοναδική συλλογή αποσταγμάτων, λικερ, aperitif, bitter, αλλά και τα εξαιρετικής ποιότητας φρούτα, πολτούς φρούτων Ravifruit και πολλά άλλα. Ο στόχος δεν είναι άλλος από την ενημέρωση και κατάρτιση των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης και της λιανικής πώλησης. Ενημέρωση για καινούργια προϊόντα αλλά και παλιά με δυνατότητα δοκιμής. Κατάρτιση με εξειδικευμένα σεμινάρια που πραγματοποιούνται παράλληλα. Με σύνθημα «We Supply Quality» είναι μια δυναμική εταιρεία που επενδύει στην σωστή επιλογή των προϊόντων της με την ποιότητα σημαία της.

Πρόγραμμα Master Classes
Αφοσιωμένη στον κύριο στόχο της, την παροχή ποιότητας στους επαγγελματίες μέσα από την μεγάλη γκάμα συναφών προϊόντων, η εταιρεία Deals A.E. φροντίζει για τις ανάγκες των συνεργατών της και τους υποστηρίζει με συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση. Σκοπός της, η μοναδική εμπειρία της γευστικής απόλαυσης να φτάσει στον τελικό αποδέκτη: τον Καταναλωτή. Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν.


Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!