Σημαντική χρηματική συμπαράσταση προς το τοπικό Νοσοκομείο απο την Μικροζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης

Η ελλιπής χρηματοδότηση και τα κενά σε προσωπικό είναι τα σημεία όπου πονά το νοσοκομείο Κομοτηνής. Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται τεράστια μείωση στον προϋπολογισμό του αλλά και καθυστερήσεις στην καταβολή των χρημάτων που δικαιούται. Επιπλέον τα έσοδα του νοσοκομείου μειώθηκαν περαιτέρω μετά την κατάργηση του πεντάευρω από τα νοσοκομεία, κάτι που έγινε στην αρχή της χρονιάς. 

Κόντρα σε αυτά τα προβλήματα η διοίκηση του νοσοκομείου πασχίζει να κρατήσει όρθιο το ίδρυμα και τακτοποιεί τις υποχρεώσεις της. Στον αγώνα αυτό συμπαραστάτες έχει απλούς πολίτες, φορείς, συλλόγους αλλά και επιχειρήσεις. Επιχειρήσεις που προσφέρουν στην τοπική οικονομία με τη δραστηριότητα τους και παράλληλα έχουν και κοινωνικό έργο. Μία από αυτές είναι και η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης. Η Βεργίνα ανακοίνωσε στον απερχόμενο διοικητή του νοσοκομείου Κομοτηνής ότι θα προβεί σε δωρεά λευκών ειδών, ιματισμού χειρουργείων αλλά και στολών για το προσωπικό αξίας 6.000 ευρώ. Ο απερχόμενος διοικητής του νοσοκομείου Κώστας Ναλμπάντης ενημερώθηκε μόλις χθες για τη δωρεά της Ζυθοποιίας και εξέφρασε την ικανοποίηση του καθώς είναι αναγκαία είδη για το νοσοκομείο. 

Πάντως μπορεί η κίνηση της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης να είναι αξιέπαινη όμως δεν είναι η μοναδική. Διάφοροι φορείς και σύλλογοι φροντίζουν να κάνουν μικρές αλλά ουσιαστικές δωρεές στο μοναδικό νοσηλευτικό ίδρυμα της Ροδόπης. «Διάφοροι σύλλογοι μας έχουν κάνει δωρεές όπως καρδιογράφους, μηχανήματα αξίας 1.000 ή 2.000 ευρώ όμως είναι σημαντικά για εμάς. Στο διάστημα που παρέμεινε στη διοίκηση υπήρχαν ευαισθητοποιημένοι πολίτες και κόσμος απλός που ενδιαφέρθηκε να μας βοηθήσει, δωρίζοντας μας διάφορα είδη, αντικείμενα απαραίτητα για το νοσοκομείο Κομοτηνής», είπε ο κ. Ναλμπάντης. Πρόσφατα μάλιστα παραγωγοί που δραστηριοποιούνται στο νομό μας, πρόσφεραν ποσότητες λαχανικών, φρούτων και άλλων τροφίμων καλύπτοντας εν μέρει τις πολλές και σημαντικές ανάγκες του Σισμανόγλειου νοσοκομείου Κομοτηνής. 

source
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!