Η Ζυθοποιία: Ιδρύθηκε στο Douai το 1919 και σήμερα αυτό το ζυθοποιείο παραμένει μια παραδοσιακή οικογενειακή, ανεξάρτητη εταιρία. Στο ζυθοποιείο Gayant, η μπύρα ετοιμάζεται με την ιδία φροντίδα όπως για ένα καλό κρασί, προτιμώντας την ποιότητα από την ποσότητα, τις παραδοσιακές μεθόδους από την βιομηχανική παραγωγή. Το ζυθοποιείο σήμερα παράγει 180.000 εκατόλιτρα τον χρόνο τα οποία προσφέρονται σε βαρέλια, φιάλες και κουτιά. Τοποθετημένοι στην αγορά της ειδικής μπύρας, η οποία αντιπροσωπεύει σε άξια το 27% της συνολικής αγοράς μπύρας, οι ζυθοποιοί Gayant είναι πραγματικά πρωτοπόροι. Χάρη στην τελεία γνώση των αναπτυξιακών μεθόδων, των υλικών της καλύτερης ποιότητας και της μόνιμης περιέργεια τους, οι ζυθοποιοί Gayant είναι δημιουργοί ειδικών μπυρών που κάθε μια τους έχει την δική της καθαρά προσωπικότητα και μια αμίμητη γεύση που εκτιμάται ιδιαίτερα από τους καταναλωτές. Η La Goudale της Γαλλικής "Les Brasseurs de Gayant" βασίζει το όνομά της σε μια παράδοση χρόνων που ξεκινάει από τα μέσα του 14ου αιώνα, όταν τότε τις "καλές μπύρες" τις αποκαλούσαν Goudale ή "Good ale". 

Η Μπύρα: Μια "Biere de garde" μπύρα υψηλής ζύμωσης. Η Goudale έχει ένα ιστορικό όνομα και η συνταγή της μια πρωτότυπη μεσαιωνική συνταγή φτιαγμένη από ειδικά malts (βύνη) και αρωματισμένη με λυκίσκο από την Φλάνδρα. H Goudale είναι μια χρυσή μπύρα, πυκνή, γευστική και με μακριά επίγευση. Συνώνυμη της ποιότητας για τους γνώστες, σύμβολο της ποιότητας για τους εραστές της μπύρας, μια μπύρα καρδιάς για να απολαμβάνεται μεταξύ φίλων... Χωρίς αμφιβολία η Goudale των ζυθοποιών Gayant είναι μια μπύρα που όλοι συμφωνούν ότι απολαμβάνουν.

ΤύποςBiere de Garde
ΧρώμαΛευκόξανθο
Αλκοόλ7,2 %
ΖυθοποιίαLes Brasseurs De Gayant
ΠροέλευσηΓαλλία
Reviewsratebeeruntappd




Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!