Για ακόμα μια χρονιά θα πραγματοποιηθεί το γνωστό ραντεβού στο ΣΕΦ

Απο το επίσημο site του Φεστιβάλ:
''Η 15η Γιορτή Μπύρας είναι γεγονός και ανοίγει τις πύλες στις 28 Αυγούστου, όπου για 13 βράδια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, οι λάτρεις της μπύρας θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και να απολαύσουν παγωμένες μπύρες από την Ελληνική και διεθνή παραγωγή, τις δικές σας μπύρες.

Παράλληλα, μεγάλα αστέρια της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, θα παρελαύνουν, κάνοντας κάθε βράδυ ξεχωριστό και απολαυστικά "μεθυστικό". Η προβολή του Athens Beer Festival θα πραγματοποιηθεί μέσω των social media (official site, Facebook, Twitter, Instagram κλπ) σε 1.000.000 περίπου αναγνώστες σε όλη τη Ελλάδα, ηλικίας 18-55 ετών. Επιπλέον η προβολή θα γίνει σε όλα τα μέσα που η εταιρία GROUPON διαθέτει, όπως συνεργαζόμενους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς, portals κτλ.

Λάβετε υπ' όψιν ότι η εταιρία GROUPON έχει 90% αναγνωρισιμότητα παγκοσμίως και αποστέλλει καθημερινά τις προσφορές στα 3/4 του ενεργητικά ιντερνετικού Ελληνικού πληθυσμού. Η συνεργασία το 2014 ήταν άκρως επιτυχημένη, αφού διατέθηκαν πάνω από 5.000 εισιτήρια, τα οποία και εξαντλήθηκαν σε λίγες μόλις ημέρες. Παράλληλα έγκριτοι Ραδιοφωνικοί και Τηλεοπτικοί Σταθμοί θα προβάλουν την μεγάλη αυτή γιορτή της Μπύρας.

Ειδικά φέτος θα πραγματοποιηθεί ειδική παρουσίαση της Ελληνικής Μικροζυθοποιίας σε ένα πολύ όμορφα διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο του επάνω διαζώματος των κερκίδων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Πιστεύουμε, λοιπόν, πως είναι η μοναδική εκδήλωση εδώ και 15 χρόνια που αφορά μονό την Μπύρα και που προσελκύει όλα αυτά τα χρόνια, σταθερά πάνω από 40.000 επισκέπτες, λάτρεις της Μπύρας''.

Καλά όλα αυτά περί προβολής και social media αλλά τι θα δούμε και φέτος είναι άλλη υπόθεση! Ενδεικτικά αναφέρω ως τροφή για σκέψη, θα δωθεί επιτέλους έμφαση στην μπύρα ή πάλι θα πραγματοποιηθεί ένα απέραντο σκηνικό με ψησταριές και τσίκνα? Το εισητήριο επιτέλους θα αντιπροσωπεύει την Ελληνική οικονομική πραγματικότητα? Μαζί με την είσοδο θα δίνεται ποτηράκι γευσιγνωσίας (που είναι και ο σκοπός του Φεστιβάλ άλλωστε) ή πάλι με πλαστικά ποτηράκια? (Chimay σε πλαστικό κτλ κτλ...) Θα βάλουν μάρκες για την όποια μπύρα θέλουμε να επιλέξουμε ή η κάθε εταιρεία θα κάνει τα δικά της? Θα παρουσιαστεί λέει η Ελληνική Μικροζυθοποιία. Δηλαδή θα έρθουν ζυθοποιοί να μιλήσουν με τον κόσμο και να παρουσιάσουν προιόντα ή εξ αποστάσεως και υπο μορφή flyers και αφισών θα γίνει η προβόλή? Αυτά είναι μερικά απο τα λίγα που με προβλημμάτιζαν σε παρελθούσες εκδηλώσεις. Μακάρι οι υπευθυνοι να δείξουν περισσότερο μεράκι!!!
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!